جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 عنوان دعا 57 بازدید | 7 پست بچهها برام دعا کنید که آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم به خدا خیلی به این کار نیاز دارم برام دعا کنید؟ 1399/09/06 | 06:14 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vayolet عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 8405 ان شاءالله🤲اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل الفرجهم فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 متاسفم گه سید اولاد پیغمر نیستم که برات دعا کنم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ایسو۲ عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 5087 انشاالله.دوستان لطفا تاپیکم گزارش میزنیدخیلی حیاتیممنونم خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
ایسو۲ عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 5087 انشاالله.دوستان لطفا تاپیکم گزارش میزنید خیلی حیاتی ممنونم تاپیک که گفتم میخوایم خونه بسازیم خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 متاسفم گه سید اولاد پیغمر نیستم که برات دعا کنم انشاءالله که میشی سید.ولی با دل پاکت برام دعا کن میدونی چقدر به کار نیاز دارم منم برات دعا میکنم انشاءالله به آرزوهای قشنگت برسی
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 انشاءالله که میشی سید.ولی با دل پاکت برام دعا کن میدونی چقدر به کار نیاز دارم منم برات دعا میکنم انش ... خیره ان شاءالله کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.