2777
2789
عنوان

با همچین آدمی باید چه برخوردی داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 49 پست
از شانس بدم باید بگم خیلی هم فامیل دور نیست دختر داییم هم هست به خاطر همین نمیتونم بیخیالش بشم ولی م ...

دیگه بعضیا مدلشون اینطوریه 

منم از این فامیلای این شکلی دارم که خود درگیری دارن

با اینکه هیچ بدی در حقشون نکردی اما بیخودی لجن 

معلوم نیست مشکلشون از کجا آب میخوره آدم خبر نداره 

دختر دایی باشه وقتی احترام متقابل نمیزاره چرا باید محبت زیاد کنی 

من با اینجور فامیلام سالی یه بار هم بزور دیدارشون میرم 

مهم تر از اعصاب و شخصیت خودت که نیستن 

دوری و دوستی داشته باش باهش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بعضیا مدلشون اینطوریه  منم از این فامیلای این شکلی دارم که خود درگیری دارن با اینکه هیچ ...

اره واقعا میگم منم شخصیت دارم چرا باید برم اینطور باهام برخورد شه ولی باورت میشه چه هر روز برم چه سالی یه بار اینم باز همینه برخوردش درست نمیکنه

اره واقعا میگم منم شخصیت دارم چرا باید برم اینطور باهام برخورد شه ولی باورت میشه چه هر روز برم چه سا ...

عزیزم بعضیا همینن نمیشه عوضشون کنی 

اون مطمئن باش غیر شما با افراد دیگه هی هم همین مدل رفتار داره 

حالا شاید جلوی شما با بقیه خویشتن داری کنه یا مثلا احترام نگه داره 

دختر داییت نمی شناسم بخوام قضاوت کنم اما افرادی که فامیل خودم هستن از چندین سال رفت و آمد همین نتیجه گرفتم

که شاید در جلوی شما با بقیه بگو و بخند داشته باشه اما اون کسی که بی ادبه ذاتش تغییر نمیکنه

هر کسی یجوره 

تو رفتار خوب خودت داشته باش اما محبت اضافه ممنوع کن برای این شخص فقط احترامش نگه دار و در حد یه رفت و آمد ساده باهش باش 

منم ۲۰ ساله با بعضی اقواممون رفت و آمد دارم اما همچنان ۲۰ سال اون اخلاق گند توی سرشون هست 

چکارشون میشه کرد فقط باید ازشون یکم فاصله بگیری 

که اعصابت با حرفا و رفتارشون خورد نکنن

یک کلام مهم نباشه برات چکار میکنه حتی اگرم بی ادبی کرد تو محلش نده به چشم بچه نگاهش کن که هنوز آداب معاشرت یاد نگرفته