2789

من اغلب دستکش دست میکردم و وقتی هم کاشت میکردم میگفتم قشنگ سوهان بکشه که تیز نباشه لبه هاش

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

واااااا🥴🥴🥴🥴🥴

مگ چیه ک چنگ بزنن؟ 

الان شما، موقع شستن، خودتو چنگ میزنی؟ 🥴🥴

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااااا🥴🥴🥴🥴🥴 مگ چیه ک چنگ بزنن؟  الان شما، موقع شستن، خودتو چنگ میزنی؟ 🥴🥴

دخترم وقتی تازه بدنیا اومده بود من ناخونامو بلند کرده بودم چند بار چنگ رو پاهاش دیدم دیگه ناخونامو کوتاه کردم

بگو جوری سوهان بکشه که تیز نباشه ناخن کاشته از ناخون بلند طبیعی ضخیم تره و این باعث میشه تیزیش کمتر باشه و خش کشیده نشه لاک دائمی ژلیش هم بزن که باعث میشه احتمال شکستنش کمتر بشه، بازم اگه نگرانی مثل دوستمون که بالا گفت دستکش بزار 

دخترم وقتی تازه بدنیا اومده بود من ناخونامو بلند کرده بودم چند بار چنگ رو پاهاش دیدم دیگه ناخونامو ک ...

ناخون بلند طبیعی با ناخون کاشته فرق داره،ناخون کاشته اگه درست سوهان زده بشه و از مدل گوشه دارش نزنین بخاطر ضخامتش خش نمیندازه گلم 

وای منم عاشق کاشت ناخنم،بچه هم ندارم، اما از تصور اینکه ی وقت چیزی زیر ناخنم نمونه دو دل میشم برای کاشت ، قبلا یبار کاشتم باورت نمیشه همش هی دستامو تند تند می‌شستم جوری که پوست دستم دیگه داشت می‌رفت ، آخه همش حس میکردم چیزی زیر ناخنم مونده ،البته من وسواسم هستما متاسفانه.

ولی لامصب کاشت دست آدمو مثل دست ملکه ها میکنه،اون موقع که ناخنم کاشت بود شوهرم هی چپ می‌رفت راست می‌رفت می‌گفت چقدر دستات خوشگلن