2777
2789
عنوان

محبت این مدلی براتون ارزش داره؟

238 بازدید | 22 پست

من شوهرم خیلی بهم اهمیت میده و همه کار میکنه هم خودش هم خانوادش ولی بنظرم از ترس اینه که من اگه یکاری رو انجام نده بعدا تو چشمش میزنم.من فقط تو ۴سال از زندگیمون واسه عروسیم که افتضاح بود و در شان ما نبود گله کردم و تو چشمش زدم...فقط همون.مثلا یکاری میکنه میگم نمیخواستم بخدا تو زحمت بیفتی،میگه هااا،که بعدا بگی یادته فلانکار نکردی؟الان دیگه هرکاری میکنه به دلم نمیشینه چون بنظرم دلی نیست و از ترس اینه بعدا چیزی نگم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همینه دیگه فقط میخواد به قول معروف دهنت ببنده

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

اگ دلی نبود یه قدمم بر نمی‌داشت یا نصفه و نیمه انجام می‌داد 

چرا ماها یاد نگرفتیم لذت ببریم از موقعیتمون چرا همش نگاه منفی داریم ول کن این فکرا رو خواهر 

بریم اونجا که دلبر خونه داره 😉

با هم صحبت کنید در مورد این قضیه و هر دو فکر و احساستون رو بگید تا تموم بشه 

ریشه خیلی دلخوری ها و سوتفاهم ها و اختلافات و ترس ها صحبت نکردن هست و اینکه اصول گفتگو موثر رو بلد نیستیم 

بجاش شما حسابی قدردانی کن ک متوجه بشه زحمتش برات ارزشمند بوده. اینجوری کم کم دلی میشه

بجای اینکه فکر کنی علت محبتش چی هست از محبتی که بهت میشه لذت ببر.

اگر شوهری بود ک نسبت ب انتقادات شما بی‌تفاوت بود که خیلی بدتر بود. بنظرم روی دلیل محبت کردنش حساسیت نداشته باش و از زندگیت لذت ببر

تقصیرخودت بوده عزیزم

اگه عروسی هم نگرفته بودبرات نبایدبعدازچندوقت بهش میگفتی 

هرکاری میخواستی انجام بدی واسه عروسیت بایدقبلش بهش میگفتی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

گذشته رو فراموش کن منم ازعروسیم خاطره بدی دارم ولی الان کوچکترین هدیه ای شوهرم بگیره فقط تشکر میکنم خلاصه تورو دوس داره هیچوقت گذشترو یادش نیار مردا بد ی مدت عوض میشن دیگ براش بی ارزش میشی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
2790
2778
2791
2779
2792