2777
2789
همیشه موهاتو بباف

چرا

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب پیاز 

پودر جوانه جو و پودر جوانه گندم و عسل رو توی آب یا شیر بریزید و هر صبح ناشتا بخورید

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

آویشن دم کن سرد که شد عصارشو با شامپوت میکس کن

الانم فصل خرمالو هستش عالیه بخور

کلا سعی کن سیر،پیاز،دارچین،آویشن و خلاصه ادویه های تند رو زیاد مصرف کنی گلم

سعی کن کم خونی نداشته باشی تخم مرغ هم مهمه

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

اگه موهات خشکه کف سرتو با روغن رزماری چرب کن و ماساژ بده شوره برطرف میشه من خودم همیشه شوره داشتم فقط با روغن تراپی شوره ام رفت همه مدل شامپویی هم امتحان کردم تاثیرش موقت بود حتی تایدم زدم 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
آب پیاز   پودر جوانه جو و پودر جوانه گندم و عسل رو توی آب یا شیر بریزید و هر صبح ناشتا بخ ...

جوونه گندم چاق نمیکنه؟

اب پیازم خیلی بو میده😭 اصلا نمیشه تحملش کرد 

جوونه گندم چاق نمیکنه؟ اب پیازم خیلی بو میده😭 اصلا نمیشه تحملش کرد 

برای من که ناشتا می‌خوردم اصلا چاق نشدم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹