2777
2789
عنوان

شام خاستگاری

330 بازدید | 35 پست

شب خواستگاریم وقتی

مامان من که خیلی تدارک دید چون از شهر دیگه هم اومده بودن

حالا مادر شوهرم گاهی با خنده میگه موقع خواستگاری فقط اینجور بودین😑😒

حالا به مامانم میگم واسه خواهرام اینکار رو نکنه میگه نه زشته 

شماها چی کار کردین ؟ شام موندن ؟ 

شام چی دادین ؟

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خواستگاری شام میدن ؟

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

منظور مادرشوهرت چی بوده؟ 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ارع توی شهر ما کلا برای شب میرن خاستگاری

و ماهم چون تعدادشون خیلی زیاد میشد با خانواده های خودمون ی گوسفند گرفتیم و چلو گوشت دادیم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

ارع توی شهر ما کلا برای شب میرن خاستگاری و ماهم چون تعدادشون خیلی زیاد میشد با خانواده های خودمون ی ...

وااااای تعداد زیاد خیلی سخته 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
ارع توی شهر ما کلا برای شب میرن خاستگاری و ماهم چون تعدادشون خیلی زیاد میشد با خانواده های خودمون ی ...

ماهم شب میرن خاستگاری ولی کسی شام نمیمونه اینجوری که برا هیچکاری وقت نمیشه فقط میخورن

یا رب العالمین