2777
2789
عنوان

استاد گیر

95 بازدید | 8 پست

به استادمون تحقیق فرستادیم‌گیر داده بیاین حضوری دفاع کنید

حتی گفتم استاد تلفنی یا فیلم ضبط میکنیم براتون قبول نکرد

یه تحقیق ساده بود معلوم نیست چی میخواد بپرسه😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حتی کار واس نمرم نبود یجورایی نمره اضافی

خودش نگفته بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

واا نمره اضافی بوده الان چی میگه دیگه.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واا نمره اضافی بوده الان چی میگه دیگه.

بخدا خیلی گیره درسشم کلا ۱ واحدخ

بیکارن بعضی استادا تواین اوضاع کرونا کجا حضوری هست که شمابرید؟

هرموقع باز شد😐

درسشم چیه اخلاق

اوه اوه اوه  پس دیگه ثابت شد خیلی بیکارن  واسه یه واحد اینهمه دردسر

خیلییی😑

بخدا خیلی گیره درسشم کلا ۱ واحدخ

1 واحد تحقیق و نمره اضافی میخواد اذیت کنه .

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا