2821
2789
عنوان

عشق و تعهد

110 بازدید | 8 پست

داشتم تاپیک دوستان رو میخوندم دیدم خیلیا تو زندگیاشون شور و عشق دیگه وجود نداره و از ازدواجشون نه که راضی نباشن ولی خوشحالم نیستن،یسری ام که خیانت دیدن و... بنظرم اومد نصف بیشتر این مشکلات بخاطر کم توجهی باشه،مخصوصا از طرف آقایون

چون خانما اگه عشق و توجه ببینن خیلی واسه زندگیشون تلاش میکنن

دوس دارم نظر شما رو هم بدونم

به نظرم عشق باید دو طرف باشه و از حد خودش نگذره محبت زیاد نباشه ولی همیشه باشه یعنی از حد نگذار این یه زندگی پایدار و مقام هس

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بی‌توجهی از طرف اقایون خیلی زیاد شده

بیچاره ها دست خودشون هم نیست؛اوضاع اقتصادی نابود و فشار روی دوششون خیلیه

بعضی از خانمها واقعا هنوز بلد نیستن که پشت و پناه همسر باشه و زندگیشون روز به روز بدتر میشه

ولی بعضیا واقعا میدونن چجوری کنار همسرشون باشن

دست دوم،هرروزشون قشنگتر از دیروزشونه🥰

مامان آراد و ماهان😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی مشترک ینی دو نفر شکلش و همیشع ی نفر مقصر نیس دو نفر مقصرن 

ی جا خوندع بودم میگف وقتی تو زندگی حس کردین رفتار طرف مقابلتون عوض شدع ببینین کدوم یکی از رفتارایی ک قبلا داشتین کم یا زیاد شدع 

زندگی همینع بدی ما ادما اینع ک خصوصا ایرانیا این ک تنوع طلبی زیاد شدع و تعهد معنی دیگ ای برداشتع 

کسی ک با ی نفر باش مسلما امل یا اسکل و خیل چیزای دیگ برداشت میش 

محبت زیاد چ تو دورع تاهل چ مجردی باعث دوری میش 

چون ما هنوز ارزش خودمونو پیدا نکردیم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)