2777
2789
عنوان

ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا متناسب نیستن هیچ جوره با من مجبورم رد کنم  یا اونا نمیخوان و غیبشون میزنه

دقیقا مثل من

منم بعضیاشون غیبشون میزنه

اونایی هم ک میخوان بیان اصلامناسب نیستن راهشون نمیدیم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مرسی از نظرت  دعای یستشیر رو چطوری با چه قواعدی بخونم کع نتیجه بده؟

عزیزم داخل مفاتیح دعاش هست زیادم طولانی نیست شنیده بودم خیلی برای ازدواج اثر داره باید ۴۰ روز پشت سر هم روزی یکبار خونده بشه اینکه چه زمانی در روز خونده بشه مهم نیست ولی بهتره بعدنماز صبح باشه من نیت کردم تا چهل روز بخونم دقیقا روز چهلمش باروز عقدم یکی شد ... انشالله واسه شمام تاثیرگذارباشه ... 

عزیزم داخل مفاتیح دعاش هست زیادم طولانی نیست شنیده بودم خیلی برای ازدواج اثر داره باید ۴۰ روز پشت سر ...

فدات شم مرسی عزیزم 

منم حتما میخونم 

چ جالب تو دوره خواستگاریتم خوندی تا روز عقدت 

چقدر قشنگ بود❤ 

خوشبخت باشی 

ان شاالله منم از نماز صبح نیت می کنم می خونم و حتما نتیجه گرفتم خبرت می کنم 

دلم روشن شد 

چنبار باید خوند؟ 

عزیزم باید چهل روز پشت سرهم روزی یکبار خونده بشه زمانش در روز مهم نیست ولی بعد نماز صبح باشه بهتره ... من نیت کردم بخونم روز چهلمش با روز عقدم یکی شد ... انشالله هممون خوشبخت و موفق باشیم 

چ کنیم 🙄😭 ی مورد اشنا ک همه چیشو پسندیدم با اینکه یازده سالم بزرگتره رو ب تازگی راه دادیم..بعد از ...

ی هفته ک چیزی نیس وقتی زنگ زد یعنی میان

منم ی مورد داشتم یکی دوماهی یکبار سروکلشون پیدامیشد الانم شش هفت ماهه کلا غیبشون زده گویا مشکلی براشون پیش اومده فعلانمیتونن بیان

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ی هفته ک چیزی نیس وقتی زنگ زد یعنی میان منم ی مورد داشتم یکی دوماهی یکبار سروکلشون پیدامیشد الانم ش ...

نمی دونم والا 

می گم اخه شهر ما که شهر کوچیکیه و دغدغه ها و سر شلوغیا زیاد نیستن ؛اینکه کلا دیر به دیر میان از بی میلیش نباشه ؟

نمی دونم والا  می گم اخه شهر ما که شهر کوچیکیه و دغدغه ها و سر شلوغیا زیاد نیستن ؛اینکه کلا دی ...

نمیدونم ،دلایل مختلفی میتونه0داشته0باشه

بعضیام صبرشون زیاده هی میندازن عقب

فدات شم مرسی عزیزم  منم حتما میخونم  چ جالب تو دوره خواستگاریتم خوندی تا روز عقدت  ...

قربونت برم عزیزم 😍😍😍😍 خدارو شکر که دلت روشن شد 💐💐💐💐... اتفاقا بعد از جلسه دوم خواستگاریم شروع به خوندنش کردم نماز حضرت زهرا و نماز امام زمانم که دستورش تو مفاتیح هست رو هم یه بار خوندم خیلی آرومم کرد اینقدر استرس داشتم که باورم نمیشه الان که بهش فکر میکنم... ولی خدا هست و نتیجه صبرمونو میده ...... عزیزمی🧡🧡🧡انشالله خوشبخت بشی عزیزم خیلی خوشحال شدم دلت گرم شد منم دقیقا حال الانت رو داشتم 

حالا باز خوبه خواستگار داری ، من که سالی ۳ ، ۴ تا میشه ، ولی خوب مثل تو میرن و دیگه نمیان .

در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمی کنه 

ان شاالله هر چه زودتر ازدواجی که میخوای صورت بگیره و خوشبخت ترین بشی