2777
2789
عنوان

ازدواجم

259 بازدید | 28 پست

بچه ها چیکار کنم از فکر خواستگاری های بی نتیجه ام و اصلا از فکر ازدواج دربیام ...خسته شدم هفته ای یک یا دو تا خواستگار دارم اما به نتیجه نمی رسه ..هر چقدرم بررسی می کنم مشکلی نیست ..۲۶ سالمه..اونایی هم که منو انتخاب می کنن اصلا تناسبی باهام ندارن

الان ۶ سال بیشتره ک برام خواستگار میاد..تا الان حرف مردم برام مهم نبوده اما واقعا الان دیگه هر چقدر بگم حرف بقیه مهم نیست اما میره رو مخم 

ک همش میگن چرا مجردی و اینا و هزار چیز دیگه

واقعا موندم توش

تعارف هم که با هم نداریم ..من از نظر جسمی و روحی واقعا به یه همراه احتیاج دارم و دیگه خسته شدم از وضعیتم 

این هفته دیگه از خستگی دوتا از خواستگارا رو راه ندادم ؛گفتم بازم اخرش هیچ میشه 😢

برام دعا کنین 🙏 

راه حلم بدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقدر منی منم از دست این همه خواستگار بی سرانجام خسته شدم اونی که من میخوام نیست جدیدا سن ازدو ...

منم الان اصلا حوصله تابستون امسالمو هم ندارم 

چند سالته؟

چرا خدا سکوت کرده؟من واقعا در عذابم از شرایطم

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل شما رو داشتم به خدا میگفتم تو میخوای منو رنجم بدی که اینجور آدمای بعضا نچسب رو میفرستی در خونمون وای بعضیاشون واقعا رو اعصاب بودن ولی الان که ازدواج کردم میبینم واقعا چقدر به نفعم بوده که اینجور آدما اومدن خواستگاریم و با انواع و اقسام خانواده ها آشنا شدم الان قدر همسرم و خانواده اش رو بیشتر میدونم همش میگم وای خوبه به فلان خواستگارم جواب منفی دادم واینا ... صد در صد حکمتی توش هست دعای یستشیر هم عالیه عزیزم برای ازدواج من که خیلی خوب جواب داد ... 

نمیددنم واقعا  حداقل اینه ک فهمیدم تنها نیستم  دعات می کنم دعام کن

باشه عزیزم

منظورم اینه چطور ب نتیجه نمیرسن؟مثلا خاستگارا من حرفمو میزنن اما ی دفعه ای غیبشون میزنه نمیان

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

منم الان اصلا حوصله تابستون امسالمو هم ندارم  چند سالته؟ چرا خدا سکوت کرده؟من واقعا در عذابم ...

منم دقیقا ۲۶ سالمه

مخصوصا بعضی هاشون نزدیک بود که بشه و نشد آدمو بیشتر خسته میکنه

[QUOTE=165864144]باشه عزیزم منظورم اینه چطور ب نتیجه نمیرسن؟مثلا خاستگارا من حرفمو میزنن اما ی دفعه ای غیبشون میزنه ...[/QUOTEعزیزم شایدم یه عده باهاتون دشمنی داشته باشن پشت سرتون تو تحقیقات حرف دربیارن اینو با چشمای خودم دیدم که بعضیا پشت سر دختر مردم حرف میزنن 

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل شما رو داشتم به خدا میگفتم تو میخوای منو رنجم بدی که اینجور آدمای بعضا نچس ...

مرسی از نظرت 

دعای یستشیر رو چطوری با چه قواعدی بخونم کع نتیجه بده؟

باشه عزیزم منظورم اینه چطور ب نتیجه نمیرسن؟مثلا خاستگارا من حرفمو میزنن اما ی دفعه ای غیبشون میزنه ...

یا متناسب نیستن هیچ جوره با من مجبورم رد کنم 

یا اونا نمیخوان و غیبشون میزنه