2777
2789
سر همون سزارین هم از پزشک قانونی اومدن بالا سرم ورضایت نامه عمل از خودم وشوهرم ودوتا شاهد گرفتن وگفت ...

عزیزم خدارو شکر که الآن سالمی واسم دعا کن منم سزارین سوممه ۱۶ همین ماه منم چسبندگی اعضای داخلی دارم سرسزارین دومم بهم گفتن الانم استرس دارم توروخدا بخاطر بچه هام واسم دعا کن بخیر بگذره

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
سر همون سزارین هم از پزشک قانونی اومدن بالا سرم ورضایت نامه عمل از خودم وشوهرم ودوتا شاهد گرفتن وگفت ...

تامپون چطوری ینی

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدارو شکر که الآن سالمی واسم دعا کن منم سزارین سوممه ۱۶ همین ماه منم چسبندگی اعضای داخلی دارم ...

انشاالله که به سلامتی زایمان کنی

میدونی که با این مشکل نباید پیش متخصص ساده بری برا زایمان

منم الان اگه زنده هستم جونم اول خدا بخشید بعدم دکترم، پریناتور بود وکارش همین بود، یعنی فقط بارداری های پر خطر

تامپون چطوری ینی

فکر کن به جا بچه باند نخی بزارن تو رحمت که رحم پس نزنه وخونریزی نکنه

بعد دوروز ببرنت اتاق عمل مثل زایمان طبیعی بگن حالا سرفه کن، خودت شل کن تا تامپون از پایین بردارن😭

فکر کن به جا بچه باند نخی بزارن تو رحمت که رحم پس نزنه وخونریزی نکنه بعد دوروز ببرنت اتاق عمل مثل ز ...

مرسی از وقتی که گذاشتی وتوضیح دادی 😘واسم دعا کن عزیزم