2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاربن.خیلی خوبه نسبت به کرمای دیگه ویتامین سی ححمش خیلی زیاده یه کم ازش بزنی تاثیرش خیلی خوبه

برا پوست جوشی بد تی ؟چند تومنه

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ببخشید که اینقدر سوال میکنم  روزی چندباراسفتاده میکنی پوستت سبزه است یاسفید

خواهش میکنم عزیزم.من قبل خواب میزنم.چون توی روشنایی نزنی بهتره.روزا هم حتما کرم ضد آفتاب استفاده کن لک نیاد

من خودم پوستم مستعد جوشه.اگه جوش فعال نداری مشکلی نیست.من جوش نزدم.ولی بازم پوستتون و به مشاور پپست ...

مرسی گلم 

الان که پوستم پر از جوشه پر از جوشا پلی کیستیکم هستم جاهاشم مونده فقط دلم یه لیزر تمیز میخواد وگرنه با کرم اینا چندان معجزه ای نمیشه برام 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭چقد تلخه تو ۲۱ سالگیم پوستم اخه زیباییو پس برا کی میخوام الان جوونم مهمه برام 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

انشاالله دکترم دوباره وقت میگیرم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا