2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

131 بازدید | 21 پست

بچه‌ها من امروز ۶ روز از اول پریودیم میگذره .۳۰ آبان پری شدم. روز تخم گذاری کی میشه دقیقا،😔

میشه کمکم کنید. کیت تخمک گذاری رو از می باید استفاده کنم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تخمک گذاری رو اینجوری حساب میکنن

۱۴ روز از شروع موعد بعدی بیا عقب

ینی اگر شما اول آبان پریود شدی و پریودی بعدیت ۲۸ آبان باید باشه(اگه ۲۸ روزه ای) روز تخمک گذاری میشه ۲۸ منهای ۱۴ ک میشه ۱۴ ام آبان

تخمک گذاری رو اینجوری حساب میکنن ۱۴ روز از شروع موعد بعدی بیا عقب ینی اگر شما اول آبان پریود شدی و ...

من ۳۰روزم.

منم همش سر در نمیارم  خیلی خنگم  ا این لحاظ 😔 میخوام ماه بعدی اقدام کنم برا بارداری  بعد از پری دست بکار میشم دیگه مهم نیست چند روز بگذره هر روز انجام میدم تا بگیره 🙈🙈😂😂

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
از روز 8 کیت رو استفاده کن هر روزی که کیت 2 تا خطش پر رنگ باشه 24 تا 36 ساعت بعد تخمکگذاری هست 

این کیت  چجوریه مثل تست حاملگیه؟  با ادرار مشخص میشه یعنی ؟

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
منم همش سر در نمیارم  خیلی خنگم  ا این لحاظ 😔 میخوام ماه بعدی اقدام کنم برا بارداری  ...

آخه دکتر گفته ۳روز فاصله بیفته برای بهتر شدن اسپرم.چوپ شوهرم کم تحرکی داره

تو لیوان یبار مصرف ادرارت و بریز کیت و تا فلش بزار داخل لیوان دودیقه وایسا هر وقت دوخط پررنگ بود یعن ...

بعد بلافاصله باید اقدام کنم

آخه دکتر گفته ۳روز فاصله بیفته برای بهتر شدن اسپرم.چوپ شوهرم کم تحرکی داره

ا لحاظ تغذیه هم بگو بخودش برسه هم خودت هم شوهرت تاثیر داره . بار اوله میخوای حامله شی؟