2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آیت الکرسی و چهار قول زیاد بخون

اینکه چهار قل و این الکرسی به آب بخون و به چهار گوشه خونه ات بریز

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

دعای چهل کلید که منصوب به خانم فاطمه زهرا هست رو از اینترنت دانلود کن و بخون 

باطل السحر هست

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
مشکلت چیه عزیزم؟ جادو هست اما زندگیت داغون تر میشه فقط چند روز خوبه

یک سال مریض شدم دکترها درمان بردش پیدا نمیکردند همه چی اوکی بود آخرش سر کتاب باز کردم دیدم بله جادو هست شوهرم ده سال همش تصادف میکرد از ساختمون پرت شد پایین همش بدبیاری تا اینکه فهمیدیم جادو سنگین کردن و امسال شوهرم با ماشین سنگین چپ کرد فهمیدیم بله جادو سیاه کردند رفتم حرز امام جواد  گرفتم براش بازم یک مدت خوب بود شروع شد بخدا خسته شدم همش ماشینش خراب میشه ما ۶۰ میلیون خرج کردیم دیگه از شامپو و میزنیم خرج میکنم برای ماشین تو فشار اقتصادی ام ولی بازم مقاومت میکنیم امشب دستش پاره شده لاستیک پنج کرده دنده اش خراب شده انگشت دستش خونریزی کرده 

یک سال مریض شدم دکترها درمان بردش پیدا نمیکردند همه چی اوکی بود آخرش سر کتاب باز کردم دیدم بله جادو ...

ای وای من چه سخته خدا خودش کمکت کنه فلق و ایت الکرسی هر روز بخون یه چله شرکت میکنم میخوای تگت کنم بیای ‌توام باهامون دعا بخونی؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐