2777
2789
عنوان

بدغذا

97 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من ی دختر ده ماهه که ی دونه دندون در آورده یکی هم سرش یکم زده بیرون ولی کلا یکی دو هفته ای غذا نمیخوره چیکارش کنم فقط شیر میخوره وزنشم 8 کیلویه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوهفته پیش خوب میخورد؟غذای مورد علاقه شو درست کن 

آره بابا خوب می‌خورد سیب زمینی پلو همه چی الان هر چی میبرم جلوش سرشو تکون میده یا از دهنش میریزه بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم غذاهاش رو تزئین بکن ویا ادویه اش رو زیاد بکن البته خیلی کم

آخه ده ماهشه فقط میریزه همرو یا پاشو میزنه تو بشقاب 😐😐😐😐 ولی ممنونم تلاشمو میکنم

الان ناچاری با بازی و شعر بریز حلقش ضعیف نشه. دوباره خوب میشه. سوپ گوشت گوسفندی و قلم گوساله و جو و. ...

امید وارم ک خوب شه اینقدر خوب غذا می‌خورد کله پوک شده الان نمیدونم از دندوناشه به نظرتون؟؟ 

امید وارم ک خوب شه اینقدر خوب غذا می‌خورد کله پوک شده الان نمیدونم از دندوناشه به نظرتون؟؟ 

ممکنه. ولی الان دنبال کشف دنیای اطرافشه. دوست داره بازیگوشی کنه به همه چیز نگاه کنه دست بزنه. غذا براش مهم نیست بعدم با شیر سیر میشه 

بزارش توی صندلی غذا وبزار یکم با غذاش بازی بکنه قطعا بین بازیش یکمم می خوره

فردا امتحان میکنم خداکنه بخوره فقط بیسکویت میخوره و میوه غذا نمیخوره 

ممکنه. ولی الان دنبال کشف دنیای اطرافشه. دوست داره بازیگوشی کنه به همه چیز نگاه کنه دست بزنه. غذا بر ...

وزنش کم نیس؟؟ البته از اول ی مقدار ریز نقش تر بود