2777
2789
عنوان

از مادرم دلگیرم

148 بازدید | 10 پست

از مادرم بیش از حد ناراحتم و دلخور. زائوم سه روزه زایمان کردم بخاطر اینکه به برادرم گفتم بیرون‌میری ماسک بزن هر آنچه فک‌کنید به سرم آورد دعوا راه انداخت بیا وببین. میگه تو منو از خونه بیرون کردی. نه کادو تولدی نه هدیه ای نه سیسمونی هیچی برام‌ نگرفتن الانم هرچی خواست بهم‌گفت. دلم گرفته من چیکار کنم بنظرتون کوتاه بیام و هیچی نگم؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرستشون برن خودت ميتوني از پس كارات بر بياي اعصابت اروم تره لااقل

میخوام همین کارو کنم. از دردلدر و استخون درد نا ندارم به بچه م شیر بدم با این حالم میخوام خودم سرپاشم

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
اسی اسم پسرو چی گذاشتی؟؟

بهراد عزیزم

خوش نام باشه ...منک هنو پسر دار نشدم برا منم دعا کن

بارداری؟ یعنی دختره؟؟؟

بارداری؟ یعنی دختره؟؟؟

ن رفتم Ivf کنم برا جنسیت ک دفعه اول منفی شد خداکنه دفعه دوم مثبت بشم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...