2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا؟

35 بازدید | 6 پست

تو یکی از طلافروشیهای شهرمون قرعه ماهانه گذاشتن که ماهانه یه مبلغی میدی و هروقت اسمت درومد میتونی به همون مقدار طلا بگیری از پنج میلیون داره تا سی چهل میلیون،دوس دارم منم شرکت کنم ولی میترسم اسمم دیر دربیاد یا وقتی دربیاد که طلا گرون شده و برام صرف نکنه

نظر شما چیه؟بنظرتون خوبه؟

سلام عزیزم خوبی؟؟ببخش که اومدم این تاپیک راستش دیدم تو تاپیک سقط بخاطر مشکل دار بودن جنین گفته بودی تو سونو ان تی بالا بود و سقط کردی.میشه بهم بگی بعدش چه کارایی کردی و چه ازمایشاتی دادی اخه منم مشکل تورو داشتم و الان خیییلی نگرانم میدونم که تو میتونی درکم کنی

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟؟ببخش که اومدم این تاپیک راستش دیدم تو تاپیک سقط بخاطر مشکل دار بودن جنین گفته بودی ...

سلام عزیزم اره من سقط کردم بعلت عدد ان تی بالا و مثل اینکه تو پوست جنین اب جمع شده بودو باید سقط میکردیم دوازده هفته بودم که کورتاژ شدم عزیزم بعدشم تا پنج ماه جلوگیری کردم و ششمین ماه اقدام کردم چهارمین ماه اقدام بود که دوباره باردار شدم راستش ازمایش خاصی ندادم همون ازمایش قبل از بارداری دادم فقط که اونم گفتن مشکلی نداره موقع سونو ان تی خیلی استرس داشتم میترسیدم مثل دفعه قبل بشه که خداروشکر نشد و دخترم الان یکسالشه انشالله شمام یه بارداری سالمو تجربه کنی هرسوالی داشتی بپرس عزیزم

سلام عزیزم اره من سقط کردم بعلت عدد ان تی بالا و مثل اینکه تو پوست جنین اب جمع شده بودو باید سقط میک ...

ممنون گلم...پس دقیقا مشکلمون مثل هم بوده منم ان تی روی هفت بود و جنین تو خودش اب جمع کرده بود شدید که کورتاژ شدم ۱۳هفته..خدارو شکر که یه نی نی سالم داری خیلی خوشحال شدم..راستش منم الان تو فکر بارداری بعدمم و میترسم باز برم سونو و بگن مشکل داره خیلی میترسم و استرس دارم....اسیدفولیک ۵مصرف کردی؟چندماه؟راستی عزیزم نگفتن علتش چی بوده که اینطورشده؟ببخش هی سوال میکنم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
ممنون گلم...پس دقیقا مشکلمون مثل هم بوده منم ان تی روی هفت بود و جنین تو خودش اب جمع کرده بود شدید ک ...

سه ماه قبل بارداری اسید فولیک پنج خوردم اره نه نگفتن علتش چیه هیچی نگفتن

نگران نباش عزیزم انشالله اینبار سالمه