2777
2789
عنوان

قصه زندگیم(شاید بدرد بعضیا بخوره)

109 بازدید | 9 پست

این تاپیک رو واسه کسایی میزنم که ناامیدن و شاید بدردشون بخوره

من ۲۴ سالمه متولد تابستون ۱۳۷۵...

توی زندگیم خیلی آرزوها خیلی راهها رفتم خیلی انتخابا کردم که خیلیاش به ثمر نرسیده

چالش های زیادی پیش روم بوده و هنوزم هست

چالش لاغری  عشق  درس کار

هرکدوم ازینا خیلی واسم دور بودن ولی خب گذشت

۱۰۲ کیلو بودم و خیلیا بم تیکه مینداختن و خیلیا دلسوزی میکردن که اره رژیم بگیر فلان کن

اعتمادبنفسم صفر بود

۱۵سالگی عشق نوجوانی رو تجربه کردم تا ۱۸سالگی ی حس پنهان ک تو دلم بود و بعد ۳سال فهمیدم اون ادم خیلی ادم بدردنخوریه و تورویاهام بت ساخته بودم

برای ی دختر ک خیلی خام و ساده بود ضربه بدی بود

همون سال رفتم دانشگاه دولتی

کلا تو خودم بودم و قطعا هیچکس جذب ی دختر توپولوی گردالی نمیشد

چندباری خواستم از تنهایی دربیام ولی هیچکس منو نمیفهمید و حس میکردم ادمی ک مثل من فکر کنه وجود نداره

بی اعتمادبنفس ترین بودم و کارم اهنگ غمگین و ارزوی مرگ بود

۲۳ سالم شد ینی پارسال دگ لیسانسمو گرفته بودم 

تو اینستا با یکی ح میزدم خیلی معمولی حرفاش مث من بود

ولی ب خودم میگفتم بیخیال اینم دلتو میشکنه دل نبند

ولی انگار فرق داشت

همو دیدیم رفت و امد بیشتر شد

انگار سالها بود میشناختمش

اهل سیگار و قلیون و مشروب و کافه بازی نبود 

خط قرمز من این چیزا بود و اون برخلاف خیلیا مث من بود

از وقتی رابطمون جدی تر شد تا همین الان ۳۹ کیلو وزن کم کردم دگ گردالی نیستم😊دانشجوی ارشد دانشگاه دولتیم و بعنوان حسابدار داخل یک شرکت مشغول ب کار شدم

منی ک ارزوم مرگ بود ب فاصله چن سال کلا فازم عوض شد

الان چالش بزرگم بیکار شدن کسیه ک دوسش دارم ولی میدونم اینم حل میشه

اینارو میگم ک بدونید هیچوقت زندگی سیاهه مطلق نمیشه و اگ شد بدونید بعدش افتابه...

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

اگر پر بازدید شد برای سلامتی پدر مادرم دعا کنید محتاج دعای همتونم 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت تو چه مدت دقیق کم کردی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
کمتر از یکسال

میشه بگی چطوری؟ چیا میخوردی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
2790
2778
2791
2779
2792