2777
2789
عنوان

فوت وفن اشپزی تُرکا و....😋

133 بازدید | 14 پست

سهلام.بنظرم یکی تُرکایکی قمیا دست پخت خوبی دارن.هرکی ترکه یاقمی هستش دستورپخت غذاهاشونولطف میکنه ❤❤

خودت باش حتی اگه خیلی عنی 😁

دستپخت شمالیا رو نخوردی پسسسس خصوصا گیلان جان😋😋

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه فکر میکنی😐😁 انقد ترک دیدم دستپختش فاجعه بوده. ربطی به شهرش نداره

ولی زنداییم ترکه انقدخودشوخواهراش دست پخت دارن نمیدونم چکارمیکنن

قمی هاهم دست پختشونوخوردم اوناهم دست پختشون خوبه 

ماخودمون واسه گیلانیم 😂

خوشبختم. منم گیلانی ام. اقوام همسرم خونمون میان کلیییی خوششون میاد. حتی فامیل ترک هم دارن و میگه غذای گیلانی‌ها عالیع. 

💓💓

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خوشبختم. منم گیلانی ام. اقوام همسرم خونمون میان کلیییی خوششون میاد. حتی فامیل ترک هم دارن و میگه غذا ...

اره من خودمم غذاهامونودوس دارم ولی واسم تکراری شده 🙈

اره من خودمم غذاهامونودوس دارم ولی واسم تکراری شده 🙈

🌺

دستپخت به شهر ربط نداره به هنر زن من غذاهای شیرازی خیلی دوست دارم که مربوط به شهر و ذائقم نزدیک ...

هرشهری دست پخت خوشمزه خودشوداره دوست دارم یادبگیرم 😋

جاری سابقم قمی بود؛ با وجود ادعا خیلی هم غذاهاش مزخرف بود. شاید منظورت سبک آشپزیشونه. مثلا بعضی شهرها تو همه غذاهاشون رب می‌زنن، حتی قرمه‌سبزی! 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
جاری سابقم قمی بود؛ با وجود ادعا خیلی هم غذاهاش مزخرف بود. شاید منظورت سبک آشپزیشونه. مثلا بعضی شهره ...

مثلامادرشوهره خالم قمیه 

وای اصن یه دست پختی داره ک نگو

حتی دختراشم همینجور

همسایه قمی هم داشتیم مثلاعرق گوشت درست مکیردن من اصن اولین بارم بودشنیده بودم عرق گوشتو

یه چیزایی دارن ک من تاحالانشنیدم ولی خوشمزه هم‌هس مخصوصاخانومای مُسن قمی یاخانومای مُسن تُررررک دست پختشون خوبه 

مثلایه خورشت مرغ ساده روانقدخوشمزه درست میکنن 😦دیگه بقیه غذاهاشون ک هیچی😋

مثلامادرشوهره خالم قمیه  وای اصن یه دست پختی داره ک نگو حتی دختراشم همینجور همسایه قمی هم دا ...

معمولا دست‌پخت بیشتر خانم‌های مسن عالیه، که اون هم به‌خاطر تجربه است. مثلا خورش‌ها و خوراک‌هاشون خوب جا می‌‌افته. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.