2777
2789
عنوان

بی حوصلگی شدید

202 بازدید | 4 پست

من الان چند وقته حوصله هیجیو ندارم دوست ندارم با کسی حرف بزنم الانم ک مریض شدم تو قرنطینم بدتر شدم کسی زنگ میزنه دوست ندارم جواب بدم .الانم با یکی دوستم و تو رابطم حوصله اونم دیگ ندارم جوابشو بدم انگار حرف کم میارم اصلا نمیدونم چی بهش بگم دیگ تکراری شدن همه واسم .دلم میخواد کسی کاری به کارم نداشته باشه الان چند ماه اینطوره ولی یه ماه اخر بیشتر شده .حس میکنم هر کی بهم ابراز علاقه میکنه دروغ میگه .البته با رفیقم که میرم بیرون خیلی خوش میگذره واقعا حالمو خوب میکنه ولی متاسفانه این کرونای لعنتی دیگ این لذتم ازم گرفته .کیا مثل منن😞چیکار کنم واقعا انگار روحم داره داغون میشه 

عزیزم شما احتمالا افسردگی گرفتین که البته با توجه به شرایط شاید همه ما گم و بیش بهش دچار باشیم من شرایطم با شما فرق داره و به خاطر تاهل و فرزندام بیشتر مشغولم ولی به نظر من خودتو یه جورایی مشغول کن (کتاب ،پیاده روی با رعایت پروتکل بهداشتی ! خرید چیزای کوچیک برای خودت )و اینکه سعی کن جملات و نکات مثبت رو بخونی از اونایی که خوشت اومد و موثر بود بنویس و مثلا بچسبون رو آینه اتاقت و اینکه فعلا شرایط این جوریه برای  خودمون سختتر نکنیم و یکار کنیم که مثل به تجربه نه چندان بد و حتی جالب سالهای بعد ازش یاد کنیم 

خب منم همین‌حالو‌دارم .با اینکه با دوس پسرم خیلی اوکیم و تازه رفتیم‌تو رابطه کلی التماس کرد ک باهم‌باشیم همه چی عالیه اما دیشب تاپیک زده بودم چطور بهش بگم‌کات‌کنیم در این حد.تلگرامو اینستام حذفیدم چون حوصله هیشکی نداشتم فقط درس میخونم اهنگ گوش میدم میام اینجا همین

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.