همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
آها. به نظرم فرناز یکم قدیمیه ولی راستش اسمی به ذهنم نمیرسه . اگه بخوای اسمی انتخاب کنی که به اسم خودت بیاد خیلی انتخابت محدود میشه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏