2777
2789
عه چه خوشمزه فرداشب درست میکنم ولی دوست ندارم خشک بشه ، تو فویل بپیچم نون خیس نمیشه ؟

ن اصلا گلم فقط محکم بپیچ که خشک نشه .

چون چیزی نداره توش که باعث بشه خیس شه 

ن گوجه داره ن خیارشور 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میزنی عدس پلو؟

موقعی ک برنجومیخوام ابکش کنم عدس پخته شده رواضافه میکنم بهش بعدش ک گذاشتم جداگانه تو گوشت چرخ کرده پیازرنده میکنم نمک وفلفل  سیاه اضافه میکنم خوب تفت میدم تا بپزه موقع کشیدن برنج هرکی هرچقدر خواست میریزه توبرنجش

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
اش رشته کجاش حاضریه  😃 من فقط به نون پنیر و نون ماست میگم حاضری

نه امشب حاضری نیس استثا غذا پختم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
موقعی ک برنجومیخوام ابکش کنم عدس پخته شده رواضافه میکنم بهش بعدش ک گذاشتم جداگانه تو گوشت چرخ کرده پ ...

چ جالب من ی جا دیدم کشمش هم اضافه کرده بودن من ازکشمش بدم میاد!مطمئناروش شماخوشمزه تره

خدایا!من یاغی نیستم✋
چ جالب من ی جا دیدم کشمش هم اضافه کرده بودن من ازکشمش بدم میاد!مطمئناروش شماخوشمزه تره

کشمشو یادم رف بگم😓منم دوس ندارم ولی شوهرم خوشش میاد برا همین اونم جداگانه توروغن تفت میدم اره خوب میشه خواستی امتحان کن  

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
وای چ اخلاق بدیه من دارم، ناهار فقط میپزم به شام اهمیت نمیدم هر چی شد شد، تخم مرغی، یاغذا از ظهر مون ...

چ جالب بعد همسرتون معترض نمیشن؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح