عه چه خوشمزه فرداشب درست میکنم ولی دوست ندارم خشک بشه ، تو فویل بپیچم نون خیس نمیشه ؟
ن اصلا گلم فقط محکم بپیچ که خشک نشه .
چون چیزی نداره توش که باعث بشه خیس شه
ن گوجه داره ن خیارشور
زومبا کار میکنم 🤸♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم 👗 زبان بدن بلدم 👀👅 اشپزیم زبانزد👩🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘♀️
موقعی ک برنجومیخوام ابکش کنم عدس پخته شده رواضافه میکنم بهش بعدش ک گذاشتم جداگانه تو گوشت چرخ کرده پیازرنده میکنم نمک وفلفل سیاه اضافه میکنم خوب تفت میدم تا بپزه موقع کشیدن برنج هرکی هرچقدر خواست میریزه توبرنجش
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
اش رشته کجاش حاضریه 😃 من فقط به نون پنیر و نون ماست میگم حاضری
نه امشب حاضری نیس استثا غذا پختم
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..