2777
2789
وای چ اخلاق بدیه من دارم، ناهار فقط میپزم به شام اهمیت نمیدم هر چی شد شد، تخم مرغی، یاغذا از ظهر مون ...

بابا ادم خسته میشه هر دو وعده غذا بپزی بخدا خیلی ستمه همش باید تو آشپزخونه باشی 

😔
وای چ اخلاق بدیه من دارم، ناهار فقط میپزم به شام اهمیت نمیدم هر چی شد شد، تخم مرغی، یاغذا از ظهر مون ...

هرچقدشام سبکترباشه بهتره من خودم رژیمم شوهر مم سبک میخوره ولی حتمامیخوره

خدایا!من یاغی نیستم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز تهیش رو بوگو؟

گلی من دو مدل میپزم 

امشب اینجوری پختم 

سینه مرغ و گذاشتم خوب و کامل بپزه با اب و فلفل دلمه و پیاز 

وقتی پخت ریش ریشش کردم 

بعدش پیاز نگینی خرد کردم و با کلی کره تفت دادم و مرغ ها رو ریختم رو پیاز بعدش فلفل دلمه خرد کردم توش بعدش پودر سیر و نمک و ابلیمو و فلفل سیاه و زعفران ریختم و خوب تفتش دادم 

بعدش تو نان باگت و با مواد بالا پر کن و سیب زمینی خلالی هم بزار تو باگتت بعدش پنیر پیتزا و پنیر گودا هم بزن توی باگتت بعدش میتونی همینجوری بزاری تو فر 

یا میتونی تو فویل بپیچی و بزاری ۱۵ دقیقه بعدش هم خیارشور و سس و گوجه و کاهو هم تو یه بشقاب دیگه بچین و در کنارش نوش جون کنید 😋😋😋😋😋

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
هرچقدشام سبکترباشه بهتره من خودم رژیمم شوهر مم سبک میخوره ولی حتمامیخوره

من خودم نزدیک 10 کیلو کمبود وزن دارم، شوهرمم چاق نیست، تازه من باید روزی 5 وعده غذا بخورم که نمیخورم و تنبلم😭😭

طرزتهیه لطفا

گفتم گلم 😋بخون 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

عدس پلو

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
اخه شوهر من ک مرغ ابپز نمیخوره 😄😄😄😄 من هیچ وقت نمیتونم غذای سالم درست کنم 

واقعا برعکس همسری من .خودمم غذا سالم دوست نداشتم با این سنگ کیسه صفرا که تشریف آوردن مجبورم .من الان دوبسته گذاشتم پیازم ریختم .ادویه روش ریختم همنمیزنم اب نمیریزم یه حالت دمی نیم ساعته میپزه خوشمزه میشه .ناهار فردامم بشه .ولی فردا یه بلا دیگه سرش میارم 

وای با این تاپیک چقده زرنگ شدم😅

اونوقت نون باگت خشک نمیشه تو فر؟

بله خشک میشه ولی خیلی خیلی خوشمزه میشه 

اگه اونجوری دوس نداری میتونی تو فویل محکم بپیچی اونوقت نرم میمونه 

من خودم نزدیک 10 کیلو کمبود وزن دارم، شوهرمم چاق نیست، تازه من باید روزی 5 وعده غذا بخورم که نمیخورم ...

بهترمن الان مجبورم وزن کم کنم ازشامم بزنم لاغری بهترازچاقیه مفرط

خدایا!من یاغی نیستم✋
بله خشک میشه ولی خیلی خیلی خوشمزه میشه  اگه اونجوری دوس نداری میتونی تو فویل محکم بپیچی اونوقت ...

عه چه خوشمزه فرداشب درست میکنم ولی دوست ندارم خشک بشه ، تو فویل بپیچم نون خیس نمیشه ؟

😔