2777
2789

خانوما تاحالا شده افسردگی روی حستون نسبت به شوهرتون و زندگی زناشوییتون تاثیر بزاره؟

📍البتع من هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم شوهرم خیلی ادم خوبیه📍 من خیلی وابسته و عاشق شوهرم بودم اما من یکماهه پیش افسرده شدم الان ی جوری شدم دیگه فک میکنم به شوهرم علاقه ای ندارم دلم نمیخواد باهاش رابطه برقرارکنم همش به طلاقم فک میکنم

توروخدا اگه کسی مثه من افسرده بود یا هس بگین چجوری درمان شدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسردم حالم بده 

دعام کنید 

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  
چرا چیه علائمت

علاعمم 

گریع زیاد 

خیره شدن طولانی به جایی

زودرنجی 

نمیتونم تصمیم بگیرم فکر خودکشی توسرمه 

پشیمونم اززندگی 

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  

احتمالا تفاوت شخصیتی دارین خیلی سادس با یه مشاور خانواده مشورت کن

تفاوت ها وانتظاراتتون از هم رو وقتی بشناسین زندگی شیرین میشه ولذت بخش

اگه کرجی خانم دکتر موسوی خیلی خوبه

یه پیشنهاد شبها برای هم اتفاقات خنده دار یا جالب رو تعریف کنید وباهم بخندید

اصلاً شده الکی بخندید خیلی جواب میده عزیزم 

تو اینترنت آنقدر فیلم های مشاوره همسرداری وتفاوت زن و مرد هست دانلود کن ببین

همیشه ۱۸ساله هستم  

برو دکتر 

من بچه بودم نبردنم دکتر😒

الان دیگ ی روانی تمام معنام

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!

من مجردم همینم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

به نظر من هیچکی جز خود آدم نمیتونه ب دادش برسه.منم افسردگی گرفتم ولی چون نمیتونم برم بیرون باعث شده ب بن بست بخورم

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین