2777
2789
عنوان

مشکل

44 بازدید | 5 پست

از مشکلات و سختی های روزای اول کارتون بگید؟ چطور کنار اومدین ؟ الان راضین

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
اولش سخته ولی یکی دو هفته بگذره بهش عادت میکنی

دو ماهه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=165836728]کار شما چیه بگین تا کمکتون کنم[/QUکارشناس پایش و تضمین کیفیت هستم .این سمت تا حالا تو سازمان نبوده و جدید تعریف شده .اینا اول قرار بود با نرم افزاری که بلد بودم کار کنیم اما نرم افزار مناسب کارشون نبود الان فضا برام پر از ابهامه هیچ سرپرستی هم ندارم که راهنماییم کنه و بهم کار یاد بده همه چی کمک و مبهم برام.

[QUOTE=165836728]کار شما چیه بگین تا کمکتون کنم[/QUکارشناس پایش و تضمین کیفیت هستم .این سمت تا حالا ...

به نظر من اینو به یه مدیر یا یکی از کارکنان کار بلد بگین و اگه مشکل شما بلد نبودن نرم افزاره شاید لوح فشرده آموزشی رو مدیر یا کس دیگه ای داشته باشه یا شاید ممکنه تو دیجی کالا هم باشه با یکی از کارکنا یا اعضای فامیل مشورت کنین بهتره