2777
2789
عنوان

چقد امروز ناراحت شدم براشون😭

294 بازدید | 11 پست

همسایه پایینی ما ی دوهفته ای نبودن...نه ماشینا شون تو پارکینگ بود(۲ ماشین داشتن اخه) نه کفشی جلوی واحدشون....کم کم فکر میکردم ک شاید پسرشون زن گرفته رفتن شهرستانشون..یا نمیدونم همش فک میکردم ی اتفاق خوبی افتاده🥺

تا اینکه امروز یکی دیگ از اعضای ساختمونمونو دیدم ک گفت این خانواده پسرشون دوهفتس ک تصادف کرده و تو کماس...دعاش کنین...منم اومدم سر نماز ظهرم کلی دعا کردم براشون...

ولی ساعت ۳ بعد از ظهر همه خانوادشون با ی عالمه ماشین دیگ اومدن با لباسای مشکی..بیچاره ها پسر ۳۳ سالشون فوت کرد😭😭😭😭🥺🥺

خیلی دلم گرفت...

لطفا ی فاتحه یا یه صلوات برای شادی روح پسرشون بفرسین...خیلی داغون شدن بااین اتفاق😭😭

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

خدا رحمتشون کنه

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه ها تروخدا گزارش بزنید😢😢😢https://www.ninisite.com/discussion/topic/3776993/بچه-ها-درامد-مزون-و-طراحی-لباس-چقدره-به-نظرتون

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه خدا بمادرش صبر بده

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

روحش شاد

دوماد خاله ی منم جمعه شب ساعت ۱۲ فوت شد 

زن۳۶ساله دختر۱۳ساله 

بمیرم برا دلشون 

واس ارامش روحش صلوات و فاتحه بفرستید 

برا ارمش خانوادش صلوات بفرستید

خدا امواتتونو بیامرزه