خیلی حالم بده... شرایط سخته فقط بخاطر یه پسرنیست واسه همه چی
همه شرایطشون عالی نیست ظاهر زندگی آدمارو نبین هر کسی یه سرنوشتی داره تو هر موقعیتی وقتی تلاش میکنی سختی میکشی آخرش قشنگه دیگه کسی نمیگه فلان روز یاشب چقد سختی کشیدی یا چقد راحت بودی همه اون لحظه رو میبینن که به جای خوبی رسیدی که حداقلش نتیجه زحماتته من تا رل و این نداشتم 20سالمه ولی بخاطر ترس از وابسته شدن وارد رابطه نشدم فقط در حد چت کردن تو گروه های تلگرامی بوده ولی بازم درکت میکنم سخته ولی باید داستان خودتو بسازی نه مثل داستان ادامای موفق دیگه اینجوری تکراری میشه و کسی حوصله خوندنشو نداره😊😊😊
همه شرایطشون عالی نیست ظاهر زندگی آدمارو نبین هر کسی یه سرنوشتی داره تو هر موقعیتی وقتی تلاش میکنی س ...
خواهر و برادر م بیمارستانن مریضن. پدرم اینجور... شرایط اقتصادی سخت. ازیه طرف این هم رومخمه. ازیه طرف دوسش دارم ازیه طرف چندساعته داره میزنگخ جواب نمیدم
خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت ✨خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و بهامید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگمخدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷 تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونمخودت مواظب دخترکم باش🤲🌸