2777
2789

بعدشم خوب به من گوش کن اعصابت خرابه به خودت آسیب نزن قدر بدن سالمتو بدون 

من اعصابم بد باشه هیچوقت به خودم آسیب نمی زنم برو چند تا بشقاب بخر از بیرون بشکون پرت کن در و دیوار روی بالشت خالی کن با خودت کاری نکن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعدشم خوب به من گوش کن اعصابت خرابه به خودت آسیب نزن قدر بدن سالمتو بدون  من اعصابم بد باشه هی ...

خیلی اینکارااا کردم  نمیخام زنده باشم حتی یه دقیقه کاش خدا جرتشو یده کامل بمیرم

بخاطر کی و‌چی اونوقت اینکارا رو‌میکنی تاپیکاتم خوندم اون آقا بازیت نداده از اول گفته بهت دورت نزده، این بچه بازیا رو‌بذار کنار عزیزم و‌دیدتو به زندگی عوض کن دنیا به آخر نرسیده پس فردا اون آقا میره سمت زندگیش شماهم همینطور ولی جای این خودزنیا که رو بدنت هستو میخوای چیکار کنی خیلی وجه ی بدی داره به خودت بیا

توی این دنیا  این همه آدمه واقعا ارزش تن و بدنت انقدره ؟ که بخوای به خاطر چیزی مه رفته خودتو ادیت کنی؟ چیزی که رفته دیگه رفته با خودزنی خودکشی کاش درست نمی شه بیخیال باش ضعیف نباش انقدر یکم سرکوب کردن احساسات افراطی رو یاد بگیر به نظرت کسی رفته می موند خوشبخت می شدی نه بدبخت می شدی بهتر که زودتر رفت

هم ددست پسر هم شرای زندگی . پدر معتاد . و... خیلی مشکلات دیگه 

بهونه زیاده !

خیلی زیاد پدر معتاد به تو جه ربطی داره ؟ باباته درسته دوست داشتی سالم باشه ولی از هر جا ببینیم تو یه ادمی و خیلی بهت مربوط نیست اینا بهونس

خیلی اینکارااا کردم  نمیخام زنده باشم حتی یه دقیقه کاش خدا جرتشو یده کامل بمیرم

متاستفانه فکر می کنی با خودکشی و خودزنی حل می شه ؟ 

فکرت تا همینجاس ؟ 

بزن بزن دستتو پاره کن خب تموم شد درد کشیدی خونی شدی به کجا می رسی ؟ حالت خوب نی شه ؟ 

اسی چن سالته پسره چن سالشه؟

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒