2777
2789

با وجود ی وروجک و همچنین بلای خانمان سوز کرونا خییییییر.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ادم شرایطشو داشته باشه خب اره

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
بیشتر ببینید

من2تادارم. اولی ناخواسته شد اما خیلی عزیز شده. روزهای سخت مخصوصا نوزادی و زایمان. تا بیاد راه بیفته و جون بگیره  زیاده. اما همبازی که میشن لذت میبری. اگه فاصله کم باشه قشنگ هم بازی میشن.  منی که اینو میگم هم فاصله کمه هم  جنسشون یکی و پسرن. اختلافشون1سال ونه ماه..   الان خیلی خوبه. توی خونه باهم بازی میکنن اتیش میسوزونن.   اگه تنها بود همش گیرمیداد بریم بیرون. الان که کسی با همسایه اینا رفت وامد نداره

دختر منم اندازه پسرشماست.زنده باشن خودت بچع دوم  خواسی؟

فدای مهربونیت...اره خودمون خواستیم...دوست دارم فاصله سنی بچه هام کم باشه😍😍😍

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.