2777
2789
عنوان

دوست داشتن

97 بازدید | 16 پست

شوهری که بگه میریتو ببخش که باهات زندگی کنم و به خاطر مهریه یک ساله از زنش دوری میکنه ورابطش رو قطع کرده لایق دوست داشتنه  یه چیزی بهم بگین که دیگه فکرشم نکنم خسته شدم از این همه خریت دور از جون همه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو مهرتو بزار اجرا  

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
میخواد از دستم راحت بشه راحت تر بتونه ازدواج مجدد کنه

عزیزم  مهربون  اصن نبخش نه به خاطر اینکه ایشون که راحت نباشه فقط برای خودت عزیزم میگم تو این زمونه بیشتریا گرگن لطفا از حقت نگذر تا قرون اخرشو بگیر حتی شده به خواد به صورت قسطی بده باز یه پشتیبانه است برای خودت 

سلام اصولا آقایان نسبط به مهریه حساسیت زیادی دارند نمیپسندند هم مهریه بدهند و هم با خانم زندگی کنند احساس حقارت میکنند و اگر چنان چه با زندگی با ایشان علاقمند هستید اهرم فشار مهریه را برای حفظ زندگی زناشویی مختومه کنید زیرا بسیاری از بانوان مهریه را به اجرا میگذارند و همین که دیده اند شوهرشان تمایل به زندگی دارد بلا فاصله پرونده مهریه را مختومه میکند نه اینکه ببخشد تنها از دریافت مهریه فعلا انصراف میدهد لذا شما هم چنین پیشنهادی به شوهر خود دهید.که در صوت برگشت مانند قبل از درگیری مانند بسیاری از بانوان که در حال زندگی زناشویی هستند مهریه را دریافت نمیکنید.

سلام اصولا آقایان نسبط به مهریه حساسیت زیادی دارند نمیپسندند هم مهریه بدهند و هم با خانم زندگی کنند ...

سلام ممنون از توجهتون  مورد زندگی من خاص من دیگه همسر قانونیش نیستم دو سال میشه که طلاق گرفتم بنا به دلایلی ولی خوب یکسال قبل با پادر میانی خانواده وپیشنهاد قاضی پروندم وبه خاطر علاقه ای که به همسرم داشتم وبه خاطر دخترم تصمیم گرفتیم با عقد موقت چند سالی رو باهم زندگی کنیم تا شوهرم خودش رو ثابت کنه اما دو ماه بعد از عقد بهانه آورد که عقد موقت قبول ندارم عقدت رو دائم کن و مهریت رو ببخش تا باد زندگی کنم در صورتی که من با ازدواج داعم مخالف بودم وکراهت داشتم خلاصه ۵سال صیغه رو بخشید و رفت الان بعد از یک سال هنوز پیشنهادش عقد دائم هست وبخشیدن مهریه حتی چنین پیشنهادی که شما میفرماین من بهشون دادم اما با وقاهت  میگه صیغه کار زنهای بی بندوباره در صورتی که علت طلاقمون رابطه نامشروعش با زنان متعدد بود