2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

136 بازدید | 17 پست

پسرم دو سال و شش ماه داره...سه ماه قبل یک بار امتحان کردم یک هفته ..انگار نه انگار..دوباره پوشک کردم...الان خوابه می خوام بیدار که شد شروع کنم   

اگر توصیه ای به نظرتون میاد بگید..ممنون .

به نظرتون چند روز طول می کشه ؟

شورت آموزشی می خوام بپوشونم.

من هر یه ربع، بیست دقیقه پسرمو بردم دستشویی، به زیر دلش آب ولرم میزدم که زودتر جیش کنه، کم کم و خیلی نامحسوس فاصلهء بین دستشویی بردناشو بیشتر کردم، از 20 دقیقه کم کم شد نیم ساعت، 45 دقیقه، یک ساعت...همینطور عقب انداختم، باعث شد پسرم بتونه خودشو نگه داره... ادرارشو کنترل کنه... حتی به 2 ساعتم رسیده بود...درواقع اول یاد گرفت خودشو کنترل کنه، بعد یاد گرفت که بهم بفهمونه جیش داره ...چون حرف نمیزنه با اشاره میفهمونه... چندماه طول کشید تا بهم فهموند ولی بازم زیاد سخت نبود..تازه اون موقع که شروع کردم 6 ماهه باردار بودم... پسرمم 2سال و نیم بود...دیگه چون تجربه دارم واسه دومی زودتر شروع میکنم.

🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دخترم بیست ماهشه نزدیک یه ماهه از پوشک گرفتم.کمتر از یه هفته طول کشید.الان فقط شبا پوشکش میکنم.

ساعت گذاشته بودم هر یه ربع بیست دقیقه میبردمش دستشویی.

دستشویی میکرد بهش شکلات میدادم

اگر روی تمیزی یا نجاست حساس نیستی آزادش بذار یه مدت طول میکشه باید صبوری کنی، مگه بدتر از دختر من بود. خداروشکر گرفته شد از پوشک، مایعات اولش بده و سروقت ببرش دستشویی، موقع خواب مایعات بهش نده، قبل خواب ببرش و بهش یاداوری کن که شب نباید خودشو خیس کنه

عزیزم وقت بزار موفق میشی‌

من تازه گرفتم 

اولش دوست نداشت بیاد دستشویی بردم حموم وای روز اول اصلا جیش نکرد نیم ساعت باهاش وایمیسادم جیش کنه 

روز دوم یهو جیش کرد توی حمام براش دست زدم ی دونه برچسب دادم بهش کلی بوسش کردم 

ولی بلد نبود کامل تخلیه کنه اومدیم بیرون جیش کرد شلوارش 

اصلا دعواش نکردم گفتم دیدی خیس شدی عیبه ب مامان بگو جیش داشتی

هلاصه کم کم عادت میکنن بگن ولی هرساعت باید ببری

چرا خودتو بچرو اذیت میکنه بزار بجت قشنگ هقلش برسه بعد از پوشک بگیرش جوری مه هودش راحت بگه که دیش دار ...

عزیزم هرچیزی ی موقعی داره بهترین وقتش هم دو ونیم سالگیه 

نگیره باز اول و احر سختش میشه باید بگیره با ارامش و بدون اعصاب خوردی باید شروع کنه 

تو خونه شرت لازم نداره هر یکساعتی ببر دستشویی اونجا یکم بشینه باهاش حرف بزن تا جیشش بیاد

وای نگووووو...مبل هام رو چه کنم....اصلا نمی فهمه که ....یک بار همون سه ماه پیش جیش کرد تازه میگه مامان پام خیس شد  

۲ سالو نیمشه میفهمه دیگه خرس گنده😂😂😂

همه بچه ها عین هم نیستن برادر زاده من ۳ سالگی مامانش از پوشک گرفتش خیلی هم راحت چون قشنگ عقلش رسیده بود اصلا اذیت نشد ولی خواهر شوهرم ۲سالکی گرفت بچش قشنگ عقلش رسیده بود خودش پوشکشو باز کرد خودش قشنگ میگه جیش دارم ولی برادزاده من ۲سالگی هنوز حرف نمیزد درست و حسابی به نظر من به زور گرفتن از پوشک ظام به بچس

عزیزم وقت بزار موفق میشی‌ من تازه گرفتم  اولش دوست نداشت بیاد دستشویی بردم حموم وای روز اول ا ...

منم سه ماه پیش این کارها رو کردم انگار نه انگار به خدا...الان انگار بلبل حرف می زنه اما دستشویی هیچ