2777
2789
اره عزیزم تو زندگی سمی موندن اسیبش  برای بچه ام بیشتره ،منم خونوادم پشتم بودن ولی بچم کوچیک بود ...

الان کار میکنی ؟؟در چه وضعی هستی ؟؟انشالله حال وروزت عالیه مرد بد مثل سرطان میمونه زنش همینطور باید پاک کنی از زندگیت 

اها یادم اومد گفته بودی قبلا ببین اون که تورو طلاق نمیده بخاطر بچه شم شده نترس بمونه خونه مادرت همه ...

بخاطر بچه نمیده ولی خیلی اذیت می‌کنه والله پدرش هفتاد سالشه آدم نشده من عمرم جوونیم اعصابم داره خراب میشه بخاطر زندگی مزخرفم دوبار بچه هامو سقط کردم تا نیان تو این زندگی فقط بخاطر خانوادش الان میگی خودش خوبه بیخیال خانوادش کلا اینا زیر دست همچین خانواده خودشون شدن خراب خیلی آشفالن تو عمرت بخدا همچین آدمایی نمیبینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اوایل دوس نداشت ولی خودم ازش خواستم بره دیدنش هر چی باشه پدرشه 

مشکل منم اینه دیگه نمی‌خوام ببینه یعنی یه خانواده بی تربیت مزخرفی هستن رو بچمم اثر میذارن اگه ببینه دردم هم همینه نمیتونم تنها بذارم پسرمو

الان کار میکنی ؟؟در چه وضعی هستی ؟؟انشالله حال وروزت عالیه مرد بد مثل سرطان میمونه زنش همینطور باید ...

نه عزیزم پسرم نمیذاره کار کنم مامانم خونه داد بهم خداروشکر ،پسرمم کار میکنه خونوادمم ساپورتم میکنن 

واقعا همینطوره ۵ ساله حداقل ارامش دارم تو زندگیم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
مشکل منم اینه دیگه نمی‌خوام ببینه یعنی یه خانواده بی تربیت مزخرفی هستن رو بچمم اثر میذارن اگه ببینه ...

درکت میکنم عزیزم ،امیدوارم هر چی به صلاحه خودتو بچته برات رقم بخوره 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نه عزیزم پسرم نمیذاره کار کنم مامانم خونه داد بهم خداروشکر ،پسرمم کار میکنه خونوادمم ساپورتم میکنن&n ...

خداروشکر که آرامش داری میگم که خونواده حمایت کنن هیچ زنی سختی نمیکشه حتی حمایت عاطفی هم کافیه 

مشکل منم اینه دیگه نمی‌خوام ببینه یعنی یه خانواده بی تربیت مزخرفی هستن رو بچمم اثر میذارن اگه ببینه ...

حالا تو ی مدت با بچه ت ول کن برو شاید فرجی شد البته اگه میدونی بدتر لج نمیکنن و  خدای نکرده زندگیت از هم بپاشه چون میدونم اکثر ما خانوما زندگیمونو دوس داریم حتی بدشو