2777
2789
من تا پسرم بچه بود دلم نمیومد جدا شم بزرگتر که شد خودش گفت جدا شو  بچه ها خیلی گناه دارن 😔

منم تو فامیل مطلقه داریم چون خونواده حمایتشون کردن و دقیقا میدونستن دارن چیکار میکنن خیلیا الان دارن حسرتشونو میخورن مگه آدم باید تا آخر عمر تو ی زندگی بد بمونه زن ها هم اندازه بچه ها گناه دارن 

طلاق خوبه تا وقتی پای بچه وسط نباشه 

منم دارم جدا میشم چند وقت دیگه مهر طلاق بخوره تو شناسنامه ام راحت میشم ازش

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت چیه دقیقا ؟؟

کلا شوهر نیست تاپیکامو بخونی خونه مادرشوهر میمونم وقتی می‌ره سرکار مجبورم برم خونه مامانم وقتی هم میاد خونه کل روز بیرونه بچمم اذیت می‌کنه خیلی مادرشوهر پدرشوهر همه اذیت میکنن شوهرم هم عین خیالش نیست انگار منو فقط آورده بچه برام بزرگ کنم سرم گرم سه 

منم تو فامیل مطلقه داریم چون خونواده حمایتشون کردن و دقیقا میدونستن دارن چیکار میکنن خیلیا الان دارن ...

اره عزیزم تو زندگی سمی موندن اسیبش  برای بچه ام بیشتره ،منم خونوادم پشتم بودن ولی بچم کوچیک بود حرف جدایی میشد گریه میکرد خودمم بچه بودم وابسته پسرم بودم طاقت اشکاشو نداشتم ولی خداروشکر خودش ی کم بزرگتر شد گفت طلاق بگیر 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من تا پسرم بچه بود دلم نمیومد جدا شم بزرگتر که شد خودش گفت جدا شو  بچه ها خیلی گناه دارن 😔

بچه رو دادن بهت آخه من بخوام برم پسرم هم میگیرن یا اگه بدن به خودم هی میان میبیننش منم متنفرم از خودش و خانوادش نمی‌خوام به بهانه بچه هی حرف و قیافشون بیاد وسط نمیدونی چه آدمایی بدی هستن

بچه رو دادن بهت آخه من بخوام برم پسرم هم میگیرن یا اگه بدن به خودم هی میان میبیننش منم متنفرم از خود ...

اره پیش خودمه پسرم ۱۵ سالش بود عزیزم انتخاب با خودش بود ،بچه بود نتونستم جدا شم بخاطر وابستگی که بهش داشتم 😔

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کلا شوهر نیست تاپیکامو بخونی خونه مادرشوهر میمونم وقتی می‌ره سرکار مجبورم برم خونه مامانم وقتی هم می ...

اها یادم اومد گفته بودی قبلا ببین اون که تورو طلاق نمیده بخاطر بچه شم شده نترس بمونه خونه مادرت همه حرفاتو بش بکو بچه تم به خودت وابسته کن که اون نتونه نگهداره قول میدم آدم بشه چون دیدم ولی بچه ت باید کاملا وابسته به خودت باشه ی همسایه داشتم شوهرش بیکار بود پدرشوهرش خرج میداد ولی خیلی دخالت می‌کرد دختره با بچه ش رفتن یک سال گم و گور شدن بعدشم پسره آدم شد 

میبینه پدرش و خانوادشو

اره اوایل دوس نداشت ولی خودم ازش خواستم بره دیدنش هر چی باشه پدرشه