mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 عنوان فیبروم 194 بازدید | 22 پست سلام زن داداشم ۳۵هفته با داره حالا دیروز سونو داده گفتن بچه نچرخیده و یه فیبروم شش میلی هم تیغه راست رحمشه،،،گفتن هفده روز دیگه دوباره سونو بده اگه نچرخیده باشه اورژانسی سزارین میشه،،،ولی اگه سزارین بشه این فیبروم نیفته دقیقا زیر تیغ جراحی بنظرتون میچرخه؟ اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن 1399/09/05 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهانفسم عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2938 اگه سزارین بشه میتونه همونجا فیبرومش رو هم دربیارن...منم فیبرم دارم ولی ساب زوال..
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 بچه زیر تیغ بچرخه نه بابا نه فیبروم میفته زیر تیغ اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 اگه سزارین بشه میتونه همونجا فیبرومش رو هم دربیارن... منم فیبرم دارم ولی ساب زوال.. دکترشم گفته فیبروم دقیقا میفته زیر تیغ موقع جراحی خطرناکه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
fafarnaz عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 570 منم یه همچین مشکلی داشتم باید پیش یه دکتر خوب بره خیلی مواظب باشید پیش هر دکتری نباید رفت
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 منم فیبرون دارم و باردارم این دکتر گفته اگه طبیعی میاره بچشو فیبروم موقع عمل خطرناکه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
tootfarangi2225 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 9350 دکتره من گفته واسه طبیعی مشکلی نیستینی به جایی که قرار گرفته بستگی داره؟ 🍁
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 ینی چی بچه نچرخیده؟ ینی بریچه؟ اوهوم،فتن تا هفده روز دیگه نچرخه اورژانسی سزارین میکنن گفتن بچه ش درشته احتمال چرخیدنش کمه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
tootfarangi2225 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 9350 اوهوم،فتن تا هفده روز دیگه نچرخه اورژانسی سزارین میکنن گفتن بچه ش درسته احتمال چرخیدنش کمه خب وقتی نمیتونه طبیعی زایمان کنه دیگه چه فرقی میکنه بچرخه یا نه 🍁
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 دکتره من گفته واسه طبیعی مشکلی نیست ینی به جایی که قرار گرفته بستگی داره؟ احتمالا اینطوریه اینم طبیعی مشکلینداره اگه بوش بریچ بمونه واسه عملش خطرناکه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1839 خب وقتی نمیتونه طبیعی زایمان کنه دیگه چه فرقی میکنه بچرخه یا نه آخه دکترشم گفته واسه سزارین فیبرومش جای خطرناکیه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
tootfarangi2225 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 9350 آخه دکترشم گفته واسه سزارین فیبرومش جای خطرناکیه بنده خدا دیگه باید یه جوری زایمان کنه دیگهنه طبیعی نه سزارین نمیتونه بالا بیاره که بچه رو 🍁