2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۶ کیلو و ۴۰۰ گرم

خوبه به نطرم اطرافیان فقط استرس میدن بهداشت چی گفت دختر من ۴ماهگی ۷ کیلو بود تا ۹ماهگیم ۸کیلو همه میگفتن کمه هی میبردم دکتر دکترم میگفت خانوم خوبه وزنش میخوای چقدر باشه

خوبه به نطرم اطرافیان فقط استرس میدن بهداشت چی گفت دختر من ۴ماهگی ۷ کیلو بود تا ۹ماهگیم ۸کیلو همه می ...

هر چقدر هم میگم و زنش خوبه بهداشت چیزی نگفته میگن بهداشتی سرشکن نمیشه . میگم بردم متخصص اطفال اونم گفته و زنش خوبه میگن این متخصص بی سواده. دیگه کشتنم

هر چقدر هم میگم و زنش خوبه بهداشت چیزی نگفته میگن بهداشتی سرشکن نمیشه . میگم بردم متخصص اطفال اونم گ ...

اهمیت نده سالم باشن اضافه وزن داشته باشن از الان خوبه باز از شش ماهگی کمکی شروع کردی شاید بهتر وزن بگیره

لطفا اگه کسی اطلاع داره پاسخ بده

چه راحت اجازه دخالت میدی؟ من یه بار خالم گفت پسرمن تو ۶ ماهه وزنش این بوده بچت لاغره گفتم بیشتر ازمن دلسوز بچم نیستی که خودم میدونم چی خوبه جی بد نگران بچه های خودت باش

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چه راحت اجازه دخالت میدی؟ من یه بار خالم گفت پسرمن تو ۶ ماهه وزنش این بوده بچت لاغره گفتم بیشتر ازمن ...

نه اجازه که نمیدم جوابشون رو هم میدم هر موقع که چیزی میگن میگم شما از متخصص که با سوادتر که نیستین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز