اینم یه جور درمانه مثل ناراحتی قلبی خلاف که نکرده سوسابقه بشه براش .بعد هم اگه حالش خیلی بده ازش توقع یه آدم سالم رو نداشته باشین که هر روز بره سره کار یا ازدواج کنه بیشتری ها با ازدواج حالشون بدتر میشه .ما تو خونه بیمار داریم ولی تا حالا بستری نکردیمش اگه دکترش گفته حتما بستریش کنید نگران سوسابقه و این چیزها نباشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم یه جور درمانه مثل ناراحتی قلبی خلاف که نکرده سوسابقه بشه براش .بعد هم اگه حالش خیلی بده ازش توق ...
خواهرم توی این ماه اخیر سه بار خودکشی داشته بخاطر افسردگی شدیدی که داره روانپزشک بستری نوشته خانواده ام میگن سوء سابقه دار میشه بخاطر کار و ازدواجش درآینده مشکل پیدا میکنه اگه برگرده از بیمارستان ممکنه بخاطر شرایط محیطی بیماریش برگرده و همه چیز بی فایده باشه بهشون میگم شاید از حالت دپرسی با بستری شدن در بیاد به خانواده ام چی بگم راضی بشن
گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
خواهرم توی این ماه اخیر سه بار خودکشی داشته بخاطر افسردگی شدیدی که داره روانپزشک بستری نوشته خانواده ...
ببین خانوادت اشتباه می کنن .برای کار که اصلا این چیزها سوسابقه حساب نمیشه .سوسابقه فقط واسه خلاف کارهاست که از نیروانتظامی استعلام می گیرن .بعدشم کارمندی اونقدر مهم نیست که سلامتیش به خطر بیوفته .ازدواج هم برای آدم عادی کلی استرس میاره یه برسه به خواهرت که حساس تره .فعلا فقط به سلامتیش فکر کنید اینکه خدای نکرده باز خودکشی نکنه به پدر و مادرت بگو خودکشی کنه بمیره بهتره یا اینکه بستری بشه واقعا این مسایل شوخی بردار نیست .خانواده منم همین طوری فکر می کردن که برادرم رو فرستادن سربازی .به خاطر اینکه کار بگیره .از همون سربازی مریضیش شدید شد و هیچ وقتم خوب نشد .فوقش خواهرت بعد از اینکه حالش خوب شد و دید میتونه یه کاری واسه خودش راه میندازه یا اصلا کار نگیره مرد که نیست بخواد خرج زندگی بده ...خانوادت مثل خانواده من ایده آلیست هستن و هنوز باور ندارن که بچشون مریضه و درمانش اولویت هست بهشون بگو یکم توقعاتشون رو پایین بیارن .خودکشی رو روان کل اعضای خانواده تاثیر منفی داره