2777
2789
عصمت مهدوی  دکتر مستقیم دکتر پاساییان طب ازماهم همه دکتراش خوب بودن واسه من

طب ازما واسهNT رفتم از شانسم یه دکتر خشک بدرد نخور افتاد که اصلا جواب هیچ سوالی رو نمی داد عکسی هم که انداخت خیلی بد بود دکترم قبول نکرد گفت استاندارد نیست  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طب ازما واسهNT رفتم از شانسم یه دکتر خشک بدرد نخور افتاد که اصلا جواب هیچ سوالی رو نمی داد عکسی هم ک ...

بریدپیش ابوالفضل امین پورنوی کلینیک کیمیاخیلی دکترخوبیه تازه بهتون عکس رنگی هم میده خیلی هم دقیق من ۱۱ هفته رفتم بهم گفت بچم دختره ۹۰ درصدهمونم شد

طب ازما واسهNT رفتم از شانسم یه دکتر خشک بدرد نخور افتاد که اصلا جواب هیچ سوالی رو نمی داد عکسی هم ک ...

نمیشه عکس بذارم ببینیدازکارشون فقط خیلی کارشون دقیق ودرست بادقت همه چیزروبررسی میکنن

شماکلینیک کیمیارودانلودکنیدازاونجاوقت بگیرید،واقعادکترمجربیه چراپولتون روالکی خرج دکترایی میکنیدکه اینقدسرشون شلوغه که اصلاوقت نمیذارن برای آدم آقای امین پورواقعادل سوزانه جواب میدن

سلام  😊اگر مایل هستین عضو گروه تلگرام خانمهای قمی بشین  به این ایدی پیام بدین یا آیدی خودتونو بزارید اینجا ادتون کنم

شرط ورودش ارسال ویس هست ...برای آرامش و امنیت اعضای گروه

Manokhoodaaa@

عصمت مهدوی  دکتر مستقیم دکتر پاساییان طب ازماهم همه دکتراش خوب بودن واسه من

سلام  😊اگر مایل هستین عضو گروه تلگرام خانمهای قمی بشین  به این ایدی پیام بدین یا آیدی خودتونو بزارید اینجا ادتون کنم

شرط ورودش ارسال ویس هست ...برای آرامش و امنیت اعضای گروه

Manokhoodaaa@

اگر تو شهر قم سونوگرافی میخواهید مراقب باشید سمت دکتر مژگان کرد هم نرید . چون بسیار بدرفتار هستند و بخاطر کهولت سن ،تشخیصاشون هم اشتباه هست. فقط با یک مورد تشخیص اشتباه شرایط جنین چندین روز من و خانمم تو بیمارستانهای تهران دوندگی کردیم تا آخر متوجه شدیم تشخیص بیماری جنین اشتباه بوده.

اگر تو شهر قم سونوگرافی میخواهید مراقب باشید سمت دکتر مژگان کرد هم نرید . چون بسیار بدرفتار هستند و بخاطر کهولت سن ،تشخیصاشون هم اشتباه هست. فقط با یک مورد تشخیص اشتباه شرایط جنین چندین روز من و خانمم تو بیمارستانهای تهران دوندگی کردیم تا آخر متوجه شدیم تشخیص بیماری جنین اشتباه بوده.