2777
2789
عنوان

باردارا

98 بازدید | 9 پست

سلام خانمایی که به زودی مامان میشین..میگم شما تو دوران بارداریتون چیکار میکردین حوصلتون سرنره ماه ۶یا۷؟من خیلی بیحوصله و کسلم بگین باهم انجام بدیم بیکار نباشیم..خودم گاهی رمان میخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگما شما هم ماه های اول فقط خسته بودین؟ از صلح تو رختخوابم و تازه الان با خودم کنار اومدم که بلند ش ...

نه من فقط شبا زود میخوابم تو روز زیاد خوابم نمیاد .خیلی هم معده درد دارم😣

نه من فقط شبا زود میخوابم تو روز زیاد خوابم نمیاد .خیلی هم معده درد دارم😣

واقعا دارم اذیت میشم اینجوری

یه آشپزخونه دارم که ببینی میگی اینجا خونه مجردی پسرونه است

از یه طرف اصلا اینجوری خوشم نمیاد از طرفی حس و حال تکون خوردن نیست

چه جور معده دردی؟ یعنی نمیتونی غذا بخوری؟ 

واقعا دارم اذیت میشم اینجوری یه آشپزخونه دارم که ببینی میگی اینجا خونه مجردی پسرونه است از یه طرف ...

معدم اسیدی شده خیلی میسوزه .هرچی هم بخورم دردش شدید تر میشه .تهوع هم که دارم خیلی.الان سه ماهمه گفتن بری تو چهار ماه خوب میشی اما نشد 😔😔😔

واقعا دارم اذیت میشم اینجوری یه آشپزخونه دارم که ببینی میگی اینجا خونه مجردی پسرونه است از یه طرف ...

اخ اخ کلافگی تو حاملگی بخاطر به هم ریختگی خونه رو خوب درک میکنم

معدم اسیدی شده خیلی میسوزه .هرچی هم بخورم دردش شدید تر میشه .تهوع هم که دارم خیلی.الان سه ماهمه گفتن ...

غصه نخور تا اخر بارداری همراهته شاید بهتر بشه ولی خوب نمیشه من که الان ۷ماهمه دیشب از سوزش معده داشتم میمردم