2777
2789
عنوان

استرس😐💔

95 بازدید | 12 پست

من چرا تو کووووچکترین مسائل قلبم میاد تو حلقم از استرس؟😐

دیروز یه مسئله کوچیک پیش اومد بعد ضربان قلبم 115 بود😑

چرا اینهمه استرس دارم آخه؟

یا کلا با کوچکترین چیز عصبانی میشم دلم میخواد طرفو نابود کنم😐😐

چیکار کنم بره این استرس و عصبانی بودن😑؟

اصلا چرا اینجوریه😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

خیلی از برون گرا ها اینجورین یکیش خواهر من

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم استرستو کم کن خیلی برای بدن ضرر داره مخصوصا توی این ایام کرونا

والا میخوام کم کنم ولی نمیشه😑

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
اتفاق سنگین پر استرسی رو پشت سر گذاشتی تو زندگیت؟

نه😐

اتفاق بد بوده ولی نه اونقد

نه😐 اتفاق بد بوده ولی نه اونقد

پس احتمالا ادم بدبینی باشه

استرس مال وقتیه که بگی وای نکنه فلان بشه وای اگه بهمان بشه چی

خدایا یعنی چی میشه اخرش

پیشنهادم اینه که اول اگر تو محیط پرتنشی یا ادمایی که تنش ایجاد میکنن، فاصله بگیری ازش

دوم اینکه از اولین موقعیت استرس زای بعدی شروع کنی

به این صورت که به خودت تلقین کنی هیچی نیست. صلوات بفرستی و به خودت بقوبولونی که خدا هست و هیچ اتفاق بدی نمیفته

بعد خودتو مشغول یه کاری بکنی

اوائل سخته ولی کم کم اوکی میشی

من خودم اینکارو کردم

یا مثلا بعد از اینکه دیدم اتفاق بدی نیفتاد صدبار به خودم میگفتم دیدیییی دیدیییی الکی بود

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
پس احتمالا ادم بدبینی باشه استرس مال وقتیه که بگی وای نکنه فلان بشه وای اگه بهمان بشه چی خدایا یعن ...

😮😃 ممنون از راهنمایی