2777
2789

این روزا اصلا نمیشه دقیق بگی هر روز یه قیمتی هست مصالح 

ما فقط 20 ملیون و شایدم بیشتر پول کارگر دادیم

و از خونه ساختن متنفرم دیگه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بسازید بفزوشید بهترین شغل

هرچی هزینه کنی دوبلش میکنی تو پاچه خریدار تو این وضع بازار

تازه پولاتم خرج مصالح میشه نه اینگه راکد بمونه بی ارزش شه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا سمت ساخت و ساز نرید ..من پارسال یه طراح داخلی واسه خونه اوردم کلن دوجا تغییر داد 90 میلیون خرجش شد😐میمونید توش حسابی..شوهر من تو کار بساز بفروشی هست گفت کار غلطیه گوش نکردم

این روزا اصلا نمیشه دقیق بگی هر روز یه قیمتی هست مصالح  ما فقط 20 ملیون و شایدم بیشتر پول کارگ ...

اره والا هزینه کارگر و بنا بیشتر از خود سنگ و مصالح هست.چندمتریه؟؟ما ساخویم ۷۰ متری ولی یه جورایی شخصی نیس.میخایم تو یه زمین دیگه بسازیم

اره والا هزینه کارگر و بنا بیشتر از خود سنگ و مصالح هست.چندمتریه؟؟ما ساخویم ۷۰ متری ولی یه جورایی شخ ...

ما طبقه بالامون دو تا 70 متر گرفتیم فکر کنم تا حالا هنوز کابینت نشده سنگ نما نشده کمد دیپاری نخورده شده 200 و خورده ای شایدم بیشتر دقیق نمیدونم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر