2777
2789
عنوان

فوری فوری😭😭😭

166 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ما آب گرمکنمون خراب بود دیروز درستش کردیم الان روی نیمه با این ک اب داغه ولی بتزم روشن میشه و شمعش خیلی قوی شده اول ک میخواد روشن به نیم ثانیه گاز با فشار میده بیرون و محفظش گاز میپیچه و بعد ک شعله میزنه میگه پوووق ..به نظرتون خطرناکه؟..استرس گرفتم...روی کمترین درجه است و زود به زود روشن میشه با این ک ابش داغه...چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگید اینجوری نبود که بیا دوباره چک کنه،پس براچی بهش پول دادید،والا..

نمیدونم...قبلا انقد زود زود روشن نمیشد و گازش با فشار باز نمیشد تو محفظش..بعدم وقتی میخواد روشن بشه حالت ترکیدگی داره

نمیدونم...قبلا انقد زود زود روشن نمیشد و گازش با فشار باز نمیشد تو محفظش..بعدم وقتی میخواد روشن بشه ...

شما بگید بیاد همون اقا دوباره درست کنه،دیگه پول نمیخواد بدید،بگید اینجوری نبود بیا دوباره نگاه کن