2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 38 پست

بهم یه دستنوشته داده ک اگه یه بار دیگه خیانت کرد من میتونم ازش طلاق بگیرم پایینشم امضا کرده ب نظرتون دادگاه اینو قبول میکنه یا ن و اینکه شوهرم میتونه بزنه زیرش و بگه امضا من نیست؟ حس میکنم داره گولم میزنه 

بهم یه دستنوشته داده ک اگه یه بار دیگه خیانت کرد من میتونم ازش طلاق بگیرم پایینشم امضا کرده ب نظرتون ...

فک نکنم قابل قبول باشه .اصلا چجوری میخای اثبات کنی ک خیانت کرده..به منم گفت حف طلاق میدم ب شرط اینک خیانت کرده باشم بهش گفتم اون وقت من چجوری باید تو دادکاه اینو اثبات کنم..حق طلاق بدون شرط گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور به من میگفت اینایی ک ب روی شوهرشون نمیارن و زو؛ میبخشن و شل میگیرن اشتباه ترین کارو میکنن..من یه هفته از خونه انداختمش بیرون لوازمش تو جمدون گذاشتم دادم بهش و گفتم طلاق بعد ی هفته ب توصیه مشاور ک دونفری رفته بودیم گذاشتم بیاد خونه ولی خب بعد دو ماه هنوزم از ذهنم بیرون نرفته

بار اولی ک خیانتشو دیدی چجوری برخورد کردی؟

بدون اینکه ب هیچ کی چیزی بگم بخشیدمش و همچی رو فراموش کردم ولی چندماه بعدش باز خیانت دیدم الانم میدونم دارم اشتباه میکنم دارم راحت میبخشمش دفوانه وار دوسش دارم و نمیتونم اذیتش کنم ولی خب ب خودم و خودش قول دادم اگه یه بار دیگه خیانت کرد هر طور شده از زندگیش برم حتی با خودکشی الانم حالم خیلی بده نمیتونم راحت بخوابم تا یه دقیقه چشام رو هم میره کابوس میبینم شوهرم ک میگه همچی درس میشه و نیاز ب مشاور نیس ولی میدونم دیگه تا اخر عمرم نمیتونم فراموش کنم و خواب راجت داشته باشم

بدون اینکه ب هیچ کی چیزی بگم بخشیدمش و همچی رو فراموش کردم ولی چندماه بعدش باز خیانت دیدم الانم میدو ...

لشتباه کردی وقتی یه بار راحت بگیزی پررو میشن ..راستش مشاور ب من گفت این دفه رو ببخش چون بار اول ولی اگ تکرار کرد دیگ امیدی بهش نیست ..