barana23t مدیر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 238 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 50 پست یکی حس ششم نداریم اینجا لطفا؟؟ 1399/09/05 | 02:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 یا خدا من تازه ۲۹ سالم پیرمی شم تااون موقع پولی ک میرسه زوده
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3565 پولی ک میرسه زوده اوکی مرسی درمورد شغل شوهرم هم می شه بگی کی پیشرفت می کنه ۳ساله منتظرارتقای شغلیش هستم یه روزخوب می یاد...
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 ۲۷ خواهری اول رحمم سپتوم داشت دکترا دیر تشخیص دادند پارسال عمل کردم گفتن دیگه خطری نیس بعد یه سال با ... ن عزیزم خدا حتما میخواد . تو لایق مادر شدنی. ایشالله تا اخر امسال حتما حتما باردار میشی اونم از نوع پسرش.
567_atena عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 300 ن عزیزم خدا حتما میخواد . تو لایق مادر شدنی. ایشالله تا اخر امسال حتما حتما باردار میشی اونم از نوع ... ممنون خواهری ان شاءالله ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤
raziiiiiiiiiiii عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4511 ن عزیزم خدا حتما میخواد . تو لایق مادر شدنی. ایشالله تا اخر امسال حتما حتما باردار میشی اونم از نوع ... عزیز من حامله م و شش هفتمه بنظرت اینبار نی نی م میمونه و صدای قلبش رو میشنوم یا نه..؟!دیشب تا حالا هم کل علائمم ب کل قطع شدهناراحت نمیشم لطفاا هرچی ب ذهنتون میرسه بگینممنون میشم پاسخگو باشین عزیزم
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 عزیز من حامله م و شش هفتمه بنظرت اینبار نی نی م میمونه و صدای قلبش رو میشنوم یا نه..؟! دیشب تا حالا ... میمونه انشالله