barana23t مدیر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 238 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 50 پست یکی حس ششم نداریم اینجا لطفا؟؟ 1399/09/05 | 02:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
567_atena عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 300 تا ۲ سال صبر کن شاید زود ترشَ آها ممنون خواهری ان شاءالله که خدالایق بدونه ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3565 تا ۲ سال صبر کن شاید زود ترشَ لطفا بگوکی خونه دارمی شم وکی شوهرم توی کارش پیشرفت می کنه یه روزخوب می یاد...
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 آها ممنون خواهری ان شاءالله که خدالایق بودنه باردار نمیشی مگه
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3565 باردار نمیشی مگه لطفا بگوکی خونه دارمی شم وکی شوهرم توی کارش پیشرفت می کنه یه روزخوب می یاد...
barana23t مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 238 آها ممنون خواهری ان شاءالله که خدالایق بدونه ایشالا که خدا بچه گل و سالم بهت بده عزیزم
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 لطفا بگوکی خونه دارمی شم وکی شوهرم توی کارش پیشرفت می کنه اسمت چیه
567_atena عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 300 باردار نمیشی مگه چرا تاحالا ۶بار سقط داشتم خواهری یه ماه پیش ۱۴هفگتی کیسه آب پاره شد جنین و ازدست دادم بعد گفتن مال هماتوم بوده حتما قسمت نبوده😔 ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 چرا تاحالا ۶بار سقط داشتم خواهری یه ماه پیش ۱۴هفگتی کیسه آب پاره شد جنین و ازدست دادم بعد گفتن مال ه ... وای دختر چرا اخه چند سالته
احساس۲۳ عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 859 معصومه ب زودی بهتون یه پولی میرسهمث ارثی چیزی یه خونه کوچیک میخرید. تا قبل اینکه بشید ۴۹ سال انگار
مامان_سامیار۱۳۷۰ عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3565 ب زودی بهتون یه پولی میرسهمث ارثی چیزی یه خونه کوچیک میخرید. تا قبل اینکه بشید ۴۹ سال انگار یا خدا من تازه ۲۹ سالم پیرمی شم تااون موقع یه روزخوب می یاد...
567_atena عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 300 وای دختر چرا اخه چند سالته ۲۷ خواهری اول رحمم سپتوم داشت دکترا دیر تشخیص دادند پارسال عمل کردم گفتن دیگه خطری نیس بعد یه سال باردارشدم اونم این اتفاق افتاد دیگه نامید شدم فکر میکنم حتما خدانمیخواد ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤
palan عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 1318 لفطا ازین سوالای چرت نپرسید خي راجب ايندم نرچي ب ذهنت مياد بگواين خوبه؟😕