2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

86 بازدید | 11 پست

ببخشید که این سوالو میپرسم ،دست خودم نیست وقتی که به همسرم نزدیک میشم ،یاد خانوادم میفتم پدرم مادرم برادرم ،و خجالت میکشم از اینکه به همسرم نزدیک شدم ،و کاملا دور میشم از اون لحظه ،چیکار کنم ،واقعا دارم اذیت میشم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟؟

یه لحطه یادمادرم میفتم به فکرشون میشم،هیچوقت تمرکز ندارم تو اون محیطی که هستم سریع فکرم میره پیششون و از اون لحظم لذت نمیبرم و از حس میرم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
وا مگه گناه میکنی حلالته این فکرارم نکن مگه مامانت اینا تورو از لک لکا گرفتم خب توهم طی همون عملیات ...

دست خودم نیست ،درست محرمم هست از اون لحطه خجالت میکشم

یه لحطه یادمادرم میفتم به فکرشون میشم،هیچوقت تمرکز ندارم تو اون محیطی که هستم سریع فکرم میره پیششون ...

چرا ؟ در طی روز زیاد فکر می‌کنی ؟؟ سعی کن تمرکز کنئ  ب شوهرت .نمیشه کمکت کرد آخه خودت باید فک نکنی