2821
2789
عنوان

عشق

135 بازدید | 24 پست

سلام دوستان دارم دیونه میشم عشقم زن گرفته ولی اصلا باورم نمیشه خیلی برام سخته طاقت نیاوردم بهش پیام دادم میگه پشیمونم آخه عشقمون در حد جنون بود ولی خانواده بخاطر مسافت راضی نشدن خیلی سخته برام بهم گفت که دیگه هیچکس مث تو نمیشه برام ولی راه برگشت نداره حتی اگه بخواد برگرده بازم مال هم نمیشیم منم یه خواستگار دارم ولی نمیتونم بهش جواب مثبت بدم همش به اون فک میکنم ولی من میمیرم چن ماهه هر روز گریه میکنم آخه چرااااااا خانواده ها مانع میشن بنظرتون چجوری کنار بیام عکس خودش و زنشو دیدم دق کردم خیلی باورش سخته که یکی دیگه جامو گرفته هر کی این متن رو برام دعا کنه دلم آروم شه بخدا همش بغض میکنم میدونم میمیرم یا خوابشو میبینم😞😞😞😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا بهت ارامش بده عزیزم  ولی زندگی سخته خیلی سخت  بعضی ادما  با ی تلنگر عزیز ترین فرد زندگیشون از دست میدن(مرگ)ولی باز سرپا میشن زندگی میکنن 

براتو هم زندگی ادامه داره همه چیز ک یک نفر نیست 

شاید نفر بعد ک وارد زندگیت بشه ده برابر بیشتر عاشقش باشی   الان گریع و زاریاتو بکن خودتو خالی کن  ولی بعدش به خودت فرصت بده  

از طرف ی ادمی ک این روزا رو دیده اینا رو برات نوشتم درکت میکنم

خدا از دهنت بشنوه⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ولی عشق اول سخته فراموش کردنش😞😞

عزیزم منم بخدا قسم مثل تو بودم  ۴سال تو ی رابطه  ک تکلیفش مشخص نبود و واقعا نشدنی بود  عکس عروسیشو دیدم ی روز قلبم از حرکت وایساد  خداروشکر ک شد تجربه برام  همه چیز ک احساس نیست عقل هست منطق هست  ب قشنگیای زندگیت فک کن پدر مادرت   ب این قبل بودن این ادم فک کن  خودتو نابود نکن 

عزیزم منم بخدا قسم مثل تو بودم  ۴سال تو ی رابطه  ک تکلیفش مشخص نبود و واقعا نشدنی بود &nbs ...

یعنی هر وقت بهش فک میکنم بدون اراده اشکام درمیاد حتی تو شادترین لحظات زندگیم همش میگم چقد جاش خالیه کنارم آخرین خدافظیمون هیچوقت یادم نمیره هر دو بغض کرده بودیم نتونستیم خدافظی کنیم همش اون صحنه میاد جلو چشام چقد برام سخت بود ازش جدا شدم دیگه ندیدمش حتی اونم گریه کرد جلو چشام خیلی دوسم داشت کاش برام با بود ولی اینقد خوب بود که بهش فک میکنم عذاب میکشم 😞😞😞😞😞

2790
2823
2791
2779
2792