2777
2789
عنوان

ناباروری

172 بازدید | 17 پست

یه دکتر خوب میخوام معرفی کنید همینجا باهاش انلاین صحبت کنم اعصابم خیلی خرده یه ساله از دواج کردم و یه مدت قرص میخوردم که کیستم از بین بره حالا پریودام بینظمه و باردارم نیستم نمیدونم چیکار کنم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باید بری دکتر سونو بدی مطمعن بشی کیست نداری معاینه شی بدونی که عفونت و زخم نداری نامرتبی پریود از ...

بخدا دادم همه ازمایشات و سنو گرافی حتی گفتن حاملگی خارج از رحمه ولی کلی پیگیری کردم همش قرص تکراری مترونیدازول و متفرمین و..میدن یه سریم قرص اهن و هورمن خوردم حتی

بخدا دادم همه ازمایشات و سنو گرافی حتی گفتن حاملگی خارج از رحمه ولی کلی پیگیری کردم همش قرص تکراری م ...

پس مشکل انچنانی نداری همسرت آزمایش اسپرم بده

اگه همسرت مشکل نداشته باشه تو میتونی با دارو پریود شی و اقدام کنی

پس مشکل انچنانی نداری همسرت آزمایش اسپرم بده اگه همسرت مشکل نداشته باشه تو میتونی با دارو پریود شی ...

اون خیلی قویه اسپرمش فکر کنم مشکل از منه بد بخت شدم

چرا باردار نشی، ایشاالله میشی اگه دکترت راضی نیستی عوضش کن چند وقته اقدامی؟

دوماه که  کلا پریود نشد م    بعد مهر شدم اقدام کرده بودم نشد سه چهار بار 

باید بری دکتر سونو بدی مطمعن بشی کیست نداری معاینه شی بدونی که عفونت و زخم نداری نامرتبی پریود از ...

چه زمانی باید بریم واسه سونو واسه کیست؟قبل پریود یابعد؟؟چندمش؟؟ببخشید سوالم زیاد شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوماه که  کلا پریود نشد م    بعد مهر شدم اقدام کرده بودم نشد سه چهار بار

احتمالا هورمونت نامرتبه من خودم پرولاکتینم بالا بود هم جوش میزدم هم پریودم نامرتب بود

به دکترت بگو هرماه دارو بده پریود شی تا اقدام کنی، خیلیا آمپول میزنن پریود میشن بعد اقدام میکنن حامله میشن

بعد اینکه پریود شدی اندازه فولیکول هات خوبه؟ تنبلی نداری؟