2777
2789
عنوان

گوشی ۲

204 بازدید | 17 پست

سلام مجدد دوستان خیلی ممنون از راهنمایی هاتون خیلی جواب داد و دخترم دیگه مثل قبل سرش تو گوشیش نیست خیلی خوشحالم خیلی ممنون که کمکم کردین

سه تا دختر دارم  لیدا  یسنا  یلدا                      یلدا کوچولو شب یلدا به دنیا میاد   

چی شد ک درست شد؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ميشهراه حلهاشونو بگي برا پسرم انجام بدم

اول شارژر گوشیش قایم کردیم یکم جواب داد وای دختر پیش ما بی حوصله بود 

نشستم باهاش حرف زدم و یک تایم هایی رو برای بازی با گوشی انتخاب کردیم 

سوم اینکه خیلی بهش ابراز علاقه کردیم

سه تا دختر دارم  لیدا  یسنا  یلدا                      یلدا کوچولو شب یلدا به دنیا میاد   
اول شارژر گوشیش قایم کردیم یکم جواب داد وای دختر پیش ما بی حوصله بود  نشستم باهاش حرف زدم و یک ...

واي پسر منم همينه دو دقيقه پيش ما ميشينه حوصلش سر ميره اون همش بازي جنگي ميكنه خيلي پرخاشگرم شده 

چی شد ک درست شد؟

اول بگم مبارک باشه نی نی تون چند هفته دیگه به دنیا میاد 

خوب اول از همه باهاش صادقانه صحبت کردم و اون هم جواب داد و گفت تو این همه مدت واقعا با گوشیش درس میخوانده 

ابراز علاقه هم خیلی مهم

واي پسر منم همينه دو دقيقه پيش ما ميشينه حوصلش سر ميره اون همش بازي جنگي ميكنه خيلي پرخاشگرم شد ...

دختر من تو اینستا بود تازه فهمیدم تو اینستا پیچ درسای گاج این جور چیزارو میخوانده 

گوشی پسرتون چیه

اول بگم مبارک باشه نی نی تون چند هفته دیگه به دنیا میاد  خوب اول از همه باهاش صادقانه صحبت کرد ...

مرسی عزیزم.باردار نیستم.این ماه آمپول میزنم و اقدام😁دعا کنید باز سقط نشه😘

چقدر خوب .سعی کنید باهاش دوست باشید .که کاریو کرد بگه بهتون

یه دوست داشتم هر اتفاقی میوفتاد به مامانش میگف حرفاشون باهم عین دوتا دوست بود😑خیلی راحت بودن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مرسی عزیزم.باردار نیستم.این ماه آمپول میزنم و اقدام😁دعا کنید باز سقط نشه😘 چقدر خوب .سعی کنید باها ...

ایشالا که باردار میشی  دکتر سونوگرافی به من گفت بچه ت مرده قلبش نمیزنه فرداش رفتم دکتر خودم دکتر گفت بچه سالم سالم الان هم ۴۰روزش 

نگو ۲قولو بودن یکی مرده خدا سریع یکی دیگه داده 🥰

خیلی برات دعا می کنم عزیزم 

من بچه اول  خدا بعد ۸سال بهم داد دختر دومم هم بعد۱۵سال

ایشالا که باردار میشی  دکتر سونوگرافی به من گفت بچه ت مرده قلبش نمیزنه فرداش رفتم دکتر خودم دکت ...

عخی چه خوب عزیزم.گاهی دکترا نمیفهمن هیچی.دختر داییمم دکتر گفت برو دسشویی الان پرستار میاد امپول بزنه سقط کنی بچت قلب نداره.

رفت اونجا یهو گفت گفتم برم پیش یه دکتر دیگه.فرار کرد از بیمارستان.الانم بچش فکنم حدودا ۱۲ سالشه

من دوتا سقط داشتم.پوچ بودن و خود به خود سقط میشدن.شوهرم مشکل کم تحرکی اسپرم داشت و واریکوسل.

حالا آزمایش اسپرمش که دو ماه پیش داد خوب بود..دیگه دارو تقویتی خوردیم پسفردا امپول میزنم و باید اقدام داشته باشیم

ممنون عزیزم خیلی دعا کن😘😍یخورده میترسم😥

عخی چه خوب عزیزم.گاهی دکترا نمیفهمن هیچی.دختر داییمم دکتر گفت برو دسشویی الان پرستار میاد امپول بزنه ...

نترس عزیزم 

من یه دوست دارم براش جنین میزاشتن بعد یی سقط می شود رفت پیش یه دکتر گفت جنین پسر براش نزارید دختر بزارید می مونه الان هم یه دختر یه ساله داره 

ایشالا خدا بهت یه دختر کوچولو بده 

یا آقا پسر گوگولی 

نترس عزیزم  من یه دوست دارم براش جنین میزاشتن بعد یی سقط می شود رفت پیش یه دکتر گفت جنین پسر ب ...

عخی اتفاقا داریم یکی حامله میشد ۵ ماهه سقط میشدن پسراش.حالا یا خودشون یا اتفاقی میوفتاد و سقط میشدن

بعد دختر حامله شد مشکلی پیش نیومد.و الان ۳سالس

بعد اون باز حامله شد و پسر بود.از پله افتاد سقط شد

انگار خدا براش پسر نمیخواست😅

نمیدونم والا خیلی درد داره سقط😞

عخی اتفاقا داریم یکی حامله میشد ۵ ماهه سقط میشدن پسراش.حالا یا خودشون یا اتفاقی میوفتاد و سقط میشدن ...

ایشالا که به سلامتی بری آمپول بزنی چند روز بعد هم نی نی دار شی 

اسمش چی میزاری؟

عخی اتفاقا داریم یکی حامله میشد ۵ ماهه سقط میشدن پسراش.حالا یا خودشون یا اتفاقی میوفتاد و سقط میشدن ...

چه جوری این جوری کردی بیو گرافیت؟؟

فقط ۴هفته و۳روز به تولد باقی

ایشالا که به سلامتی بری آمپول بزنی چند روز بعد هم نی نی دار شی  اسمش چی میزاری؟

آمپولارو دیشب زدم😁

نمیدونم اول مطمین بشم میمونه 😅 بعد تصمیم میگبرم