2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 137 پست
مثلا از چیزی ناراحت بشم و بروز بدم میفهمن ناراحت میشم ..نکنه بعدا دوباره تکرار کنن این حرفو لین کارو ...

خب نشو

اصلا محل نده به اون حرکتشون

منم برام پیش اومده اصلا محل ندادم رومم کردم اونور 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه دیگه کلا جواب بده هرروز نمیبینیشون زشت شه یا وعده ایش میکنی که درهفته دوبارسه باره ولی خداییش ...

اهان پس از فردا شروع میکنم هروقت دیدمشون هرچی گفتن جواب میدم‌حالا یا اروم‌یا ی کم تندتر ...درسته خانومی؟

بنظر شما تو جواب شوخی کسی که توش بی احترامی هست چجوری باید جواب بدی. اگه جواب بدم میگن بی جنبه. مثلا ...

بگو بره بگیره نوش جونش

یابگو اگر تونست بره بگیره

یابگو من خیالم ازشوهرم راحته همچین فکرای بیخودی نمیکنم بعدم بخندو باعشق شوورتو نگاکن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اهان پس از فردا شروع میکنم هروقت دیدمشون هرچی گفتن جواب میدم‌حالا یا اروم‌یا ی کم تندتر ...درسته خان ...

تندنه

کلا شیره بمال لاپنبه سرببر

یه خانوم باشخصیت باوقارو لبخند جواب توهین ملتم میده با تندی فقط جمجال بپامیشه

تندنه کلا شیره بمال لاپنبه سرببر یه خانوم باشخصیت باوقارو لبخند جواب توهین ملتم میده با تندی فقط ج ...

بالاخره که باید جواب بدم چون معلومه ک ی بار جواب دادم چقدمادرشوهرم زورش اومده که دو بارتیکه اتداخته ک توجواب میدی یعنی میخواد لال باشم سواری بگیره ازم کورخونده 

بگو شوهرمن دیگه زنشو گرفته میگه صدبارم قصد ازدواج کنم فقط با تو ..توام ب شوخی بگو اینکه خیلی خوبه&nb ...

شوهر خواهر شوهرم بدش ازم میاد. واقعا شب و روز اینو برام تکرار میکنه و میگه ببین کی بهت گفتم اگه شوهرت اینکارو باهات نکرد. خوبیت نداره برا تازه عروس دوماد این حرفا. یعنی چه. خیلی فکر میکنم چرا ازم بدش میاد ولی نمیدونم چرا واقعا‌ . ازم متنفره

شوهر خواهر شوهرم بدش ازم میاد. واقعا شب و روز اینو برام تکرار میکنه و میگه ببین کی بهت گفتم اگه شوهر ...

فقط ب رابطتون جسودی میکنن همین احتمال داره خواهرشوهرت پشت سرت بد گفته پیش شوهرو میخوان اعتما بنفستو ازت بگیرن اینبار کوبنده جواب بده و تمام 

فقط ب رابطتون جسودی میکنن همین احتمال داره خواهرشوهرت پشت سرت بد گفته پیش شوهرو میخوان اعتما بنفستو ...

من تو جمع خیلی به شوهرم احترام میزارم. شوهرم صبح میره سرکار براش صبونه درست میکنم . دوس ندارم صبح بدون بدرقه من از در بیرون بره. یه بار شوهرم اینو بشون گفت که خانمم صب ساعت ۵ برام صبونه درست میکنه. اونم گفت عه واقعا. یا مثلا عکس شوهرمو قاب کردم شکل این بشقاب تزیینی و مینیاتوری ها. قابش شکل بشقابه. اونده بودن خونم میگفتن عکس شوهرتو زدی دیوار. میدونن هم خیلی دوسش دارم. اخه شوهرم یه بار کار اشتباهی کرده نمیدونم اونا خبر دارن یا نه. برا همین من واقعا بدم میاد . حساس شدم رو این قضیه

من تو جمع خیلی به شوهرم احترام میزارم. شوهرم صبح میره سرکار براش صبونه درست میکنم . دوس ندارم صبح بد ...

شوهرم میخواد به زنش بگه که زندگیمو از هم نپاشونید با این رفتارا و حرکات. زنم بهم شک کرده. من نمیزارم. کار اشتباهی میکنم؟؟ میترسم بیشتر لج کنه. اخه سفارش شوهرمو برا استخدام کرده بود. میخوام نه سیخ بسوزه نه کباب