2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 137 پست
من الان دوتا مادرشوهر دارم. یکی از خواهرشوهرام ۱۱ سال ازم بزرگتره. مثل مادرشوهر باهام رفتار میکنه. غ ...

😂😂😂دوتا ..وای ما تویکیش موندیم 😜😜😜😜😱😱😱🐈🐈🐈🐈یعنی چیکارمیکنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره کثافتا ..بعد وقتی دخالت کر من توجمع تیکه بندازم بد نیس؟همونجا جواب بدم دیکه کاری نداشته باشم چی ...

خیلی سختته اولش بابی محلی رفتارکن

ینی حرفی زدن سکوت کن نگاشونم نکن قیافتم جوری باشه که بدونن ناخوشایندبوده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اهان چ خوب جواب دادی درجا ..نقطه صعف نمیگیزن از ادم؟

ینی چی نقطه ضعف؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
😂😂😂دوتا ..وای ما تویکیش موندیم 😜😜😜😜😱😱😱🐈🐈🐈🐈یعنی چیکارمیکنه

مثلا دخالت بیجا میکنه. نظر الکی میده. امر و نهی میکنه. چند روز پیش میخواس صدام کنه میگفت عروس😐 هر چی صدام زد خودمو به نشنیدن زدم😅 عجله داره برا مادرشوهر شدن.بخدا من عروس خوبی براش نمیشم😂

خیلی سختته اولش بابی محلی رفتارکن ینی حرفی زدن سکوت کن نگاشونم نکن قیافتم جوری باشه که بدونن ناخوشا ...

عزیزدلم من بی محلی کردم ی مدت الان میخوام برم توکار جواب دادن ..یهو برم یا کم کم گاهی جواب بدم بعدا پیشرفت کنم😱😂

عاره.من خودم تایچیزو میخاد بگه مخالفت میکنم و نظرخودمومیدم مثلا چندروزپیش میگف فرشتونو شستنی ببر ...

بنظر شما تو جواب شوخی کسی که توش بی احترامی هست چجوری باید جواب بدی. اگه جواب بدم میگن بی جنبه. مثلا بگن اجتماعی نیستی. و با حالت طعنه و مسخره بگت. یا بگن شوهرت میره زن میگیره با حالت شوخی اینو روش خیلی مشکل دارم. نمیدونم چکار کنم

مثلا دخالت بیجا میکنه. نظر الکی میده. امر و نهی میکنه. چند روز پیش میخواس صدام کنه میگفت عروس😐 هر چ ...

😂😂😂بهش بگو من مادرشوهر دارم عین دسته گل 🤐😂😂😂😂😜

مثلا دخالت بیجا میکنه. نظر الکی میده. امر و نهی میکنه. چند روز پیش میخواس صدام کنه میگفت عروس😐 هر چ ...

بگو اگه تومادرشوهرم‌باشی پس کی خووهرشوهرخوشگلم باشه😯😩

عزیزدلم من بی محلی کردم ی مدت الان میخوام برم توکار جواب دادن ..یهو برم یا کم کم گاهی جواب بدم بعدا ...

نه دیگه کلا جواب بده

هرروز نمیبینیشون زشت شه یا وعده ایش میکنی که

درهفته دوبارسه باره

ولی خداییش اکرهردوبارسه بارشونم دخالتین پیشنهادمیکنم سم بریزتوغذاشون

اه مرسی

سعی کن موقع مخالفت یا جواب دادن تندنری تیز نباشی.ریلکس آروم متین بالبخند گاهیم باخنده کلا شیره بمال

بنظر شما تو جواب شوخی کسی که توش بی احترامی هست چجوری باید جواب بدی. اگه جواب بدم میگن بی جنبه. مثلا ...

بگو شوهرمن دیگه زنشو گرفته میگه صدبارم قصد ازدواج کنم فقط با تو ..توام ب شوخی بگو اینکه خیلی خوبه